);
Breaking News

Nova pobeda Rukometaša Bora

25.novembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

ORK BOR – ORK Vlasotince 34:25 (15:12)

ORK BOR: Nikolić Mih.,Đurić.N,Ćirić.A 13,Nikolić Mil., Dragojević D. 1,Barbulović.G, Genčić M. 2, Andrijević S. 4, Mijalković S. 1, Pešić P.,Petrović S., Stanojčić N. 5, Pavlović  M., Mitić N.,Adamović L 8. Treneri : Jović Miroslav, Petrović Jugoslav.
ORK Vlasotince: Pešić,Stojanović,Seizović 4, Aleksić 5, Stanojević, Miljković 8, Kocić 2, Valčić, Đorđević, Bidžić, 5,Đokić, Milenković 1.Treneri : Dilberović,Cecić,Marković.

Utakmica odigrana u Ustanovi Sportski centar Bor. Gledalaca : 150;
Sudije : Maja i Milica Stamenković (Bor); Kontrolor: Denis Đorđević (Požarevac).
Isključenja : Bor: 2 minuta ; Vlasotince: 6 minuta ; Sedmerci : Bor: 6(4); Vlasotince : 2(2)

Borski rukometaši i pored svih problema i odlaska nekoliko igrača koji su počeli sezonu, nastavljaju sa dobrim partijama na svom terenu. Pobeđena je solidna ekipa iz Vlasotinca sa 9 golova razlike, a čini se da je rezultat mogao da bude i ubedljiviji da gosti nisu na golu imali izuzetno raspoloženog golmana Pešića koji je odbranio dva sedmerca i „skinuo“ nekoliko čistih „zicera“ borskim rukometašima.U pojedinim trenutcima utakmice gosti su uspevali da smanje rezultat, ali kada se činilo da će uspeti da se vrate u igru i da ugroze pobedu Borana događale su im se početničke greške u dodavanju i ishitreni šutevi, što su domaći uspevali da iskoriste i da zadrže i uvećaju svoje vođstvo. Odličnu partiju u ekipi Bora pružio je Ćirić koji je postigao čak 13 golova, a dobro ga je ispratio i Lazar Adamović sa 8 pogodaka.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama