);
Breaking News

Šampanjac za jesenju titulu

25.novembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

ŽKK BOR – ŽKK Student 2 76:37 (23:12; 18:07; 21:11; 14:07)

Košarkašice Bora su u poslednjem kolu prvog dela prvenstva , ostvarile i petu pobedu i tako sa stopostotnim učinkom završile jesenju sezonu. U petom kolu savladana je druga  ekipa niškog Studenta rezultatom 76:37. Domaće košarkašice su dominirale tokom cele utakmice i pokazale da su sasvim zasluženo lider na tabeli i najozbiljniji kandidat za prvo mesto i učešće u plej-ofu za plasman u prvu žensku ligu. U vrlo korektnoj igri koja je viđena na ovoj utakmici, trener Bora Petković pružio je šansu svim igračicama koje su bile u sastavu ekipe da pokažu šta znaju. Najbolje i na ovoj utakmici bile su Kapiten Ivana Ćirov sa 18 poena, Vučković sa 17 i Jozić sa12 koševa. Kod gostujuće ekipe nije bilo igračica sa dvocifrenim brojem poena, a najuspešnije su bile Milojević i Milenković sa po 9 poena.

Po završetku utakmice borska ekipa proslavila je nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka otvaranjem šampanjca i obećanjem da će se potruditi da se ovakvo slavlje ponovi i na kraju sezone.

Drugi deo sezone počinje 15. februara sledeće godine, kada će Boranke na svom terenu dočekati ekipu Paraćina. Najvažnija utakmica biće odigrana prvog ili drugog marta u Pirotu, kada će najverovatnije i pasti odluka o prvaku.

ŽKK BOR: Vučković.D 17; Ćirov.I 18; Celić.I 5; Jozić.J 12; Mijaković.S, Bogdanović.A 2; Todorov.T; Milutinović.T; Stanković.M; Piljević.A 6; Krstić.Z 6; Golubović.T 10. Trener : Petković.R.

ŽKK Student: Dimitrijević.A 1; Ardalić; Stamenković.M; Milojević.A 9; Zlatković.K;
Nikolić.S 7; Ristić.D 3; Vujisić.V 6; Veličković.V 2; Milenković.E 9. Trener : Nikolić.S

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama