);
Breaking News

Darko Mihajlović: Spaskovskom bi bilo bolje da objasni zašto kasni nova topionica, nego da puni tabloide!

Bor, Beograd, 30. novembar

Darko Mihajlovic i Djilas

U vreme koje je izuzetno teško i dramatično za građane Bora u kome se ruše sve institucije koje smo decenijama gradili, od direktora RTB-a koji pod svojm kontrolom ima 5000 radnika svakako bi moglo očekivati ozbiljnije i konstruktivnije ponašanje, nego što je, na primer, današnja prva strana “Kurira” (naslov “Spaskovski: Đilas pretio da će mi odseći glavu”). 

Uz dužno poštovanje prema penzionerskim godinama Blagoja Spaskovskog, smatram da bi mnogo korisnije po građane i radnike Bora i Majdanpeka bilo da naslovne strane puni objašnjenjem zašto kasni rekonstrukcija topionice u Boru, zašto sa najboljom mehanizacijom ostvaruje redovne podbačaje u proizvodnji, zašto su gotovo svakodnevno Bor i okolina pod opasnim, otrovnim dimom, kao i da li su tačni podaci u pismu gospođe Mirjane Antić. Razjašnjenjem ovih tema, Spaskovski bi napravio pogodno tle za odgovore na pitanja koja će se nametnuti od ponedeljka kada će krenuti sa prikazivanjem serijal „Insajder“ o periodu u kome je on vodio RTB.

Ovako, skretanjem pažnje i izmišljanjem pretnji Dragana Đilasa, gospodin Spaskovski ne čini dobro nikome. Niti će se dodvoriti gospodinu Vučiću koji očigledno ima dovoljno problema i bez ovakvih fantazmi, niti će pred građanima Srbije popraviti imidž Bora i RTB-a.

Demokratska stranka i u Boru i u Srbiji je zauzeta izradom i pripremama za sprovođenje Programa za izlazak iz krize i to je krajnje ozbiljan posao i misija. Gospodinu Spaskovskom želimo sve najbolje u penziji, a svima koje je ubedio da je za budućnost Srbije i Bora bolje da budu u nekoj privatnoj stranci nego u Demokratskoj, želimo svu sreću.

Predsednik OO DS Bor,

Darko Mihajlović

Kurir Spaskovski

Spaskovski: Đilas pretio da će mi odseći glavu!

Opasno: Na sastanku DS u Boru Dragan Đilas mi je više puta pretio što nisam podržao njega, već sam se učlanio u SNS, priča Blagoje Spaskovski

Kao u turskoj seriji.
Prvi čovek Demokratske stranke Dragan Đilas pretio je da će mi odrubiti glavu, tvrdi Blagoje Spaskovski, direktor RTB Bor. On kaže da je Đilas bio uvređen što nije podržao njega, već se učlanio u Srpsku naprednu stranku.

– Pre dva-tri meseca Dragan Đilas je pretio da će mi odrubiti glavu. Nije mi pretio direktno, već pred svojim odbornicima u Boru. Preneo mi je to pre mesec dana jedan odbornik DS kome verujem. Đilas je na sastanku u Boru samo ponavljao „Spaskovskom ću odrubiti glavu“, „Odrubiću mu glavu! – kaže za Kurir Spaskovski.
On objašnjava da se Đilas okomio na njega zbog toga što se učlanio u SNS, koji je preuzeo vlast u Boru.

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od subote, 30. novembra.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama