);

Apoteka Uniprom 2 osvojila novogodišnji turnir u Boru

13.januar.Bor

Autor: S.Ranđelović

Ekipa Apoteke Uniprom 2 osvojila je prvo mesto na tradicionalnom novogodišnjem turniru u malaom fudbalu. Ova ekipa sastavljena od iskusnih igrača malog fudbala iz cele istočne Srbije pobedila je u finalu ekipu „Sindikat rudara RTB“ za koju su nastupili igrači borskih zonaša Bora i Rudara rezultatom 4:2. Treće mesto u kategoriji seniora osvojila je ekipa „Bortravela“ pobedivši „Usluge Boljevac“ sa 2:1. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Stanojević iz ekipe „Sindikat rudara RTB“, najbolji golman je Nikola Trailović iz istog tima , a najbolji strelac je Siniša Trojanović iz šampionske ekipe Apoteka Uniprom.
U kategoriji veterana slavila je ekipa ABS koja je u finalu savladala Grafomed sa 5:0. Najbolji igrač u ovoj konkurenciji je Dragan Petković, najbolji golman Igor Marelj, a strelac Bogdan Vanucić.
U najmlađoj kategoriji „Petlića“ najbolji su bili igrači „OFK BOR-Beče“ koji su u finalu pobedili „Tempo radio“ rezultatom 2:0. Za najboljeg igrača izabran je Jasin Nuredini, najbolji golman je Lazar Gajdoš, a najbolji strelac Luka Antić. U Pionirskoj konkurenciji prvo mesto je osvojio „SZTR Novaković“ pobedivši u finalu ekipu „Boys“ 2:0. Najbolji igrač kod pionira je Miloš Rošević, najbolji golman David Basarabić, najbolji strelac Nikola Nikolić. U kategoriji Kadeta u finalnoj utakmici sastali su se „Usluge Boljevac“ i „Talija“. Bolja je bila ekipa iz Boljevca koja je pobedila sa 5:2. Za najboljeg igrača proglašen je Andrija Stojadinović, najbolji golman je Stefan Jovanović,a najbolji strelac Marko Dujkić.
U revijalnom delu programa odigrane su i utakmice „Cicibana“ Mali Bor – Zlot, meč između dve ekipe devojčica iz ženskog fudbalskog kluba Bor, kao i tradicionalna utakmica između ekipa „mršavih“ i „debelih“.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !