);

Konferencija za novinare SPS Bor

24.januar.Bor

Autor: S.Ranđelović

slika1

Opštinska organizacija SPS održala je danas konferenciju za novinare. Tema je bila puna podrška Ivici Dačiću povodom početka pregovora Srbije o pristupanju Evropskoj Uniji.

“ Početak pregovora Srbije o pristupanju Evropskoj Uniji, predstavlja istorijski čin koji vodi ka izgradnji jedne moderne, stabilne, bogate i jake Srbije zasnovane na osnovama prava, legitimiteta, socijalne pravde i jednakosti.
Građani trebaju da znaju da je obaveza Vlade da se stara da inovirani ili novo usvojeni zakoni Republike Srbije ne budu na štetu njenih radnika i građana. Briga o svojim građanima mora uvek biti na prvom mestu. U tom smislu je na intervenciju predsednika Vlade povučen nacrt Zakona o radu, koji je diskriminatorski i poguban po radnike. Odlična međunarodna saradnja dala je rezultat u borbi protiv kriminala i korupcije. Sve ovo i mnogo više, delo je čitave Vlade na čelu sa njenim premijerom i ministrom policije Ivicom Dačićem. Ova intenzivirana priča o borbi protiv korupcije i kriminala započeta je još pre 5 godina kada je Ivica Dačić postavljen na mesto ministra unutrašnjih poslova.

Opštinska organizacija SPS u Boru daje beskrajnu podršku svom predsedniku i predsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću za sve ono što je do sada učinio za svoju i našu Srbiju i svoj narod,za sve što radi na putu razvoja države. Daje mu bezrezervnu podršku na putu ka obezbeđivanju bolje i izvesnije budućnosti generacija koje dolaze. Svojim radom i delima ostavio je dubok neizbrisiv trag u istoriji Srbije koji niko i nikad neće moći da izbriše. Ovim činom ispunio je predizborno obećanje i apsolutno smo sigurni da će dati još veći doprinos konačnom cilju – članstvu Srbije u EU,  jel Srbija ne sme biti izolovano pusto ostrvo na karti Evrope. Kako on reče OVAJ NAROD JE ZASLUŽIO DA ŽIVI BOLJE.“  rekao je Dragan Žikić , predsednik OO SPS u Boru.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !