);

ПОКРЕТ ДВЕРИ: ПРЕДАТА ЛИСТА ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ У БОРУ

Bor, 14.02.2014.

Покрет Двери на предстојећим локалним изборима излази самостално као Група грађана под бр. 5 ДВЕРИ –ВЛАДАН ГЛИШИЋ. Тачније као група НЕЗАДОВОЉНИХ грађана!

???????????????????????????????

Пре свега сматрамо да су странке проблем а не решење нашег друштва. Све што су имали да кажу и ураде у протеклих двадесетак година казали су и урадили. Такође, сматрамо да ни један човек и његова страховлада нису решење за овај град.

Група грађана Двери је око себе окупила све оне чији се глас не чује, и које нико већ више од двадесет година не заступа у СО Бор. Све странка које су се до сад смењивале у нашој општини су истрошене, без идеја, нових људи и без икакве перспективе. Једино што они имају су новац, власт, претње, уцене, разна малтретирања, условљавања, уцењивања, лажи и обмане које их још увек одржавају на политичкој сцени.

Ми једноставно желимо да Бор буде град породичних људи у којем ће се предност давати трудницама, самохраним породицама, пензионерима, студентима, ђацима, инжињерима и свима онима који желе да живе од свог поштеног рада, а не да зависе од самовласти и самовоље једног човека и једне странке. Због тога се на нашој листи налазе професори, инжењери, студенти, пензионери, отпуштени радници, економисти, привредници, и као нашу највећу предност са поносом истичемо да се на нашој листи налезе три труднице које итекако имају шта кажу.

На крају желимо да поменемо да смо председнику општине и председнику СО Бор предали на усвајање породичну декларацију којом би се општина Бор прогласили ПОРОДИЧНОМ општином, и коју су на жалост странке на власти и странке у опозицији одбиле да уврсте на дневни ред скупштине и одбиле да усвоје. Тиме су само себе сврстали у категорију антипородичних људи, и јавно истакли да заступају само свој лични интерес и интерес једног човека.

Зато смо ми ту да им осујетимо и ометемо планове и дилове који су већ уговорили, и да се коначно у СО Бор чује глас труднице, студента, ђака, пензионера и обесправљеног, повређеног, одпуштеног и малтретираног радника.

Овом прилико се захваљујемо свим нашим суграђанима који су упркос претњама, уценама и условљавањима дошли у просторије нашег повереништва и својим потписом подржали нашу листу. То је само доказ да у Бору још увек има људи који усправно стоје и ходају, и који се без обзира на све нису предали. Још једном наше велико хвала, јер да није било Вас не би било ни Двери.

 Ексклузивно: снимак емисије која је пробудила Бор:

http://www.youtube.com/watch?v=n7r6ZCeEZoo

Информативна служба Покрета Двери у Бору

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !