);
Breaking News

Država da nastavi ulaganja u RTB Bor

Bor, 20. februar

KONFERENCIJA ZA MEDIJE URS-a Bor

URS Vlada Novovic 1Ujedinjeni regioni Srbije spremno ulaze u predstojeće lokalne izbore sa listom Ujedinjeni za Bor grad-Mlađan Dinkić. Na republičkim izborima na listi Ujedinjenih regiona Srbije nalaze se četiri kandidata: Vesna Perović-Kurko, Snežana Stolić, Nebojša Bućan i Vladan Novović. Smatramo da je ovo veliko priznanje za našu opštinu i potvrda važnosti koju opština a uskoro i grad Bor ima za našu stranku i lidera Mlađana Dinkića.

Ono što je takođe bitno je da je Vladan Novović, prvi na listi za lokalne izbore u Boru, najbolje plasiran kandidat za narodne poslanike u Borskom okrugu od svih predatih lista i u slučaju odličnog izbornog rezultata Ujedinjenih regiona Srbije, biće u prilici da interese Bora i Borana brani u Narodnoj skupštini republike Srbije.

U narednim danima predstavićemo građanima Bora, društvenim i nevladinim organizacije, na tribinama i okruglim stolovima konkretan  program sa 7 razloga zašto trebaju da svoj glas daju listi UJEDINJENI ZA BOR GRAD – MLAĐAN DINKIĆ.

U osnovi programa je naše zalaganje za nastavak investicija u RTB Bor, očuvanje standarda radnika, borba protiv solidarnog poreza na zarade lekara i nastavnika, ali i radnika u RTB Bor, veća ulaganja u privredu i poljoprivredu, umesto mera neselektivne štednje, kao jedini put ka otvaranju novih radnih mesta i boljem životu svih građana Bora.

URS poziva ostale učesnike izbora u Boru da se uzdrže od narušavanja izgleda grada, a lokalnu samoupravu da obezbede mesta za lepljenje plakata kao što su Ujedinjeni regioni Srbije inicirali i sproveli za prethodne izbore. Bolje je da političke stranke odustanu od lepljenja plakata, gomilanja bilborda, banderona i ostalog materijala  i da taj ogroman novac umesto na prljanje zidova zgrada, prodavnica i drugih objekata, utroše u humanitarne svrhe.

Takođe, pozivamo državne organe  da spreče zloupotrebe javnih funkcija a građane Bora da ne podležu atmosferi straha i nesigurnosti i da svoj glas daju onima kojima veruju i koji su ostali dosledni.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !