);

ДВЕРИ: ОСНИВАЊЕ ОДБОРА ЗА ПОРОДИЦУ И ФОНДА ЗА ЛЕЧЕЊЕ БОЛЕСНЕ ДЕЦЕ

Бор, 22.02.2014.

Сведоци смо да се власт у Бору као и на републичком нивоу која је оличена у политици СНС-а и СПС-а према породици и породичним вредностима односи као задњој рупи на свирали, тачније речено једине мере које они спроводе су антипородичне.

Za DVERI

Чињенице које говоре у прилог горе наведеног су да су власти на државном нивоу одбиле Закон о заштити презадужених породица које Двери већ две године предлажу, док су политичари у општини Бор одбили да усвоје породичну декларацију којом би општину Бор прогласили ПОРОДИЧНОМ општином, и којом би се сваки одборник, и свака власт у СО Бор обавезала да служи свим нашим породицама.

На жалост, ту није крај, властодршци општине Бор су одбили да оснују одбор за породицу коју су Двери предлагале у склопу породичне декларације. Такође смо апеловали и предлагали да се сви одборници у СО Бор и сви чланови управних одбора одрекну својих дневница и да се од тих пара оснује фонд за лечење болесне деце у нашој општини, међутим борски властодршци су остали и на то неми и глуви.

Ово само показује да постојеће странке нису решење већ да представљају проблем овог друштва, и да је коначно дошло време за нов начин политичког организовања у Србији који предводе млади и образовани људи.

Dveri

Покрет Двери на предстојећим локалним изборима излази самостално као Група грађана под бр. 5 ДВЕРИ –ВЛАДАН ГЛИШИЋ. Тачније као група НЕЗАДОВОЉНИХ грађана! На републичком нивоу излазимо под бр. 9 ДВЕРИ – БОШКО ОБРАДОВИЋ.

Послушајте став нашег младог суграђанина Игора Велића дипл. инг. саобраћаја и представника Двери у Бору о страначко паразитском систему и новој врсти политичког организовања у Србији: http://www.youtube.com/watch?v=XWfvn-AFn6U&feature=youtu.be

Информативна служба Двери у Бору

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !