);

Rukomet : ORK Bor – Topličan Prokuplje 37:30 (16:15)

24.februar.Bor

Autor : S.Ranđelović

Rukometaši Bora ostvarili su još jednu pobedu pred svojim navijačima. Ekipa Topličanina je u prvom delu uspešno parirala domaćim igračima pa se na poluvreme otišlo sa samo jednim golom prednosti (16:15). U drugom poluvremenu Bor je bio daleko bolji protivnik. Mrežu gostiju su rešetali Ćirić,Andrijević i  Adamović koji su postigli po osam golova. Uz njih efikasni su bili i Nikolić sa 5 i Petrović sa 4 postignuta gola. Dva gola postigao je Đurić a u strelce su se još upisali i Barbulović i Šćopić. Kod gostiju su se istakli kapiten Ćurčić i Perišić sa po 7 golova. Na kraju sasvim zaslužena i ubedljiva pobeda Bora od 37:30.

 ORK Bor – RK Topličan Prokuplje  37:30 (16:15)

Bor :Spasojević, Gavrilović, Šćopić 1, Barbulović 1, Ćirić 8, Begović, Đurić 2, Smiljković, Andrijević 8, Mijalković, Adamović 8, Mitić, Nikolić 5, Vasić, Petrović 4. Treneri: Stevanović Slavoljub i Jović Miroslav.
Topličanin: Milosavljević 1, Perišić 7, Stojanović 1, Ilić 5, Ćurčić 7, Ćurčić 1, Simić 2, Radojčić 4, Bulatović, Lukić, Mitić, Stojanović 2, Jovanović. Treneri : Ljubiša Milosavljević i Miroslav Đorđević.

Utakmicu su sudili : Danijel Stanković i Marjan Stefanović iz Leskovca. Kontrolor : Miloš Stojanović takođe iz Leskovca.. Gledalaca oko 200.
Sedmerci : Bor 5(4); Topličanin 4(3); Isključenja : Bor 8 minuta, Topličanin 16 minuta.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !