);
Breaking News

Završena MiniMaxi liga – Rudar najbolji

24.februar.Bor

Autor : S.Ranđelović

Juče je odigrano poslednje kolo Mini-Maksi lige koju organizuje „Dečija fudbalska asocijacija“ sa ciljem promocije fudbala i otkrivanja novih mladih talenata. Organizatori borske lige su Opštinski fudbalski savez Bora i Komisija za sport opštine Bor uz pomoć Ustanove Sportski centar Bor i borskih medija koji su promovisali ovo takmičenje.

U poslednjem kolu postignuti su sledeći rezultati :

Mini liga:

OFK Zlot – ŠF Mali Bor   1:0
FK Rudar – ŠF Mali Bor  3:0
FK Rudar – OFK Zlot        0:0

Maksi liga :

ORFK Majdanpek – OFK Slatina 1:1
FK Rudar 1 – ŠF Mali Bor               3:1
ORFK Majdanpek – FK Rudar 1   1:3
FK Rudar 2 – OFK ZLot                   0:3

Po završetku utakmica dodeljena su priznanja – pehari,medalje i diplome najboljim ekipama i pojedincima.
U MINI LIGI prvo mesto osvojila je ekipa FK Rudar iz Bora, druga je ekipa OFK Zlot a treća ŠF Mali Bor. Trofej za fer-pej osvojila je ekipa OFK Zlot. Plaketu Trener-pedagog dobio je Stojanović Milan iz ŠF Mali Bor. Najperspektivniji igrač u ovoj kategoriji je Jorgovanović Filip iz FK Rudar, najbolji strelac je Tasić Miloš (FK Rudar), a za najboljeg golmana proglašen je Đokić Dušan takođe iz FK Rdara.
U MAKSI LIGI pobednik je ekipa FK Rudar 1, drugoplasirana je ekipa ŠF Mali Bor a treće mesto osvojila je ekipa FK Rudar 2. Trofej za fer-plej dodeljen je ekipi OFK Slatina. Plaketu trener-pedagog dobio je Matić Nikola iz ORFK Majdanpek. Najperspektivniji igrač je Đorđević Petar (FK Rudar 1), najbolji strelac Đorđević Mihajlo (FK Rudar 1) a najbolji golman Jakovljević Nemanja iz ŠF Mali Bor.
Nagrade su dodelili Radenković Ivan predsednik komisije za sport i član komisije Petrović Nenad, Perić Vukomir i Dragan Stojanovski u ime komisije za realizaciju MiniMaksi lige.
Dodeljene su i zahvalnice Ustanovama i medijima koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog takmičenja. Ovo priznanje dobili su : Sportski centar Bor, RTV Bor, TV Sezam, Komisija za sport Opštine Bor, OFS Bor, Medija centar Bor, Borski problem i Sport caffe.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama