);

SRS Bor: Sutra predizborni skup

Bor, 4. mart

Želimo da podsetimo građane Bora da Srpska radikalna stranka sutra organizuje predizborni skup u Velikoj sali doma kulture u Boru s  početkom u 18 sati. Na skupu će govoriti zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović, visoki funkcioner Stranke Zoran Krasić, Mladen Obradović iz Srbskog obraza i Ivan Ivanović iz Pokreta Naši. Pozivamo sve Borane i ljude iz okolnih gradova, članove i simpatizere Srpske radikalne stranke da dođu i čuju delove programa Srpske radikalne stranke kako za republički, tako i za lokalni nivo.

Želimo da ohrabrimo sve one kojima je teško, koji su nezadovoljni, koje su prethodne vlasti dovele do očaja i da im poručimo da izbori mogu da im promene sliku Bora i Srbije ukoliko budu bili hrabri da se suprotstave ucenama, pritiscima, poklonima i svemu drugom čemu su izloženi u ovoj kampanji.

U Boru su se za protekle 4 godine stranke menjale na vlasti, ali ljudi koji su vladali su ostali isti. Time su pokazali da je njihov jedini cilj da opstaju na vlasti, a da suštinski nemaju nikakav plan i program rada. Jedini motiv takvog bavljenja politikom su lični ineresi, što građani opštine Bor na izborima 16. marta treba da kazne tako što će svoj glas dati Srpskoj radikalnoj stranci koja se i na republičkim i na parlamentarnim izborima nalazi pod brojem 6.

https://www.youtube.com/watch?v=EwXpNm3dQ3g&feature=youtu.be

Prva na Listi SRS

Dragana Vidojković

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !