);

Konvencija liste „4. Demokratska stranka – Darko Mihajlović“, BOR JE NAŠ glavni grad

Bor, 10. mart

Lokalna lista „4 Demokratska stranka – Darko Mihajlović“ održala je u nedelju 9.marta veliku konvenciju u sali Muzičke škole u Boru. Iako je događaju prethodila prava provala oblaka, dupke puna sala je odisala energijom i pozitivnim nabojem.

Za ovu specijalnu priliku su u Bor stigli i rado viđeni gosti: zamenik predsednika Demokratske stranke, Bojan Pajtić, potpredsednik Demokratske stranke Dejan Nikolić, član predsedništva Demokratske stranke Dragan Šutanovac i direktor Demohrišćanske stranke Srbije, Čedomir Stojković. Podršku borskim kolegama pružio je i predsednik susednog gradskog odbora DS-a, Nemanja Vukadinović.

Svi kandidati za odbornike sa liste su se predstavili kratkim izlaganjem, a nakon njih skupu se obratio nosilac lokalne liste i kandidat za narodnog poslanika, Darko Mihajlović:

„Zajedno smo odrasli. Zajedno smo naučili koliko je demokratija važna. Sada je pred nama zajednički, nimalo lak zadatak, da dokažemo da u našem gradu i našoj zemlji postoji demokratsko jezgro i da ni Bor, ni Srbija ne pripadaju jednom čoveku.“

Direktor Demohrišćanske stranke Srbije, Čedomir Stojković bio je oduševljen skupom: „Stojim pred najhrabrijim ljudima u Srbiji jer Vi ste ti koji imaju hrabrosti da se odupru samovolji jednog čoveka koji je na čelu firme koja zapošljava 10% građana Bora“

Predsednik Kluba Demokratske omladine u Boru i kandidat za narodnog poslanika, Igor Mitrović poručio je u ime omladine da je vreme da se razmišlja o dobrobiti mladih a ne samo o partijskom zapošljavanju jer mladi napuštaju zemlju koja ne haje za njih.

„16.marta hrabro zaokružite broj 4 na lokalnom i 8 na republičkom nivou, a potom se ne vidimo u drugom filmu nego u pravoj i iskrenoj borbi za bolji Bor i bolju Srbiju jer Bor je naš glavni grad“ poručila je prva dama na listi „Demokratska stranka – Darko Mihajlović“, Svetlana Anđelković.

Jedan od ljudi koji je sa Demokratskom strankom prošao mnoge izazove, ali ostvario i mnoge pobede, Dragan Šutanovac poručio je okupljenima u sali: „Ljudi, prenesite komšijama, prijateljima, kumovima ne radi se ovde o našim životima, radi se i o njihovim životima, kućama i porodicama – Srbija ne ide nikuda sa ovakvom vlašću“.

Čovek kome je pripala čast da bude prvi potpredsednik Demokratske stranke iz Timočke Krajine, Dejan Nikolić, zauzeo se za maksimalno angažovanje u stvaranju uslova za zapošljavanje mladih.

„Dobro je što pričate bajke da će Nemci, Francuzi i Englezi pohrliti da kupuju stanove u tom virtualnom Beogradu na vodi, ali hajde prvo da zadržimo naše mlade koje tako zdušno terate iz naše zemlje“, poručio je dr Bojan Pajtić sa govornice. „12.marta primamo nagradu za najuspešniju evropsku regiju srednje veličine. To nećete videti na medijima, da bismo to postigli, morali bi da povedemo i Vučića sa nama“.

Za vreme i pre konvencije Demokratske stranke ulično osvetljenje je u potpunosti isključeno u celom kvartu oko Muzičke škole što je dodatno podsetilo na vreme prethodne diktature.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !