);

Košarkaši teško do 10. pobede

10.mart.Bor

Autor : S.Ranđelović

KK BOR RTB – KK Jablanica Medveđa  101:99 (35:25; 19:30; 23:19; 24:25)

Sudije : Petković.B I Ristić.T iz Niša; Delegat : Milutinović Vlada iz Knjaževca

KK Bor : Martinesić 6, Jovanovski 3, Prodanović 3, Nikolić.S, Marković, Petrović 20, Sibinović, Stanković, Rosić 43, Rašić 22, Ilić 4. Trener : Paunović Toni
KK Jablanica : Dondić 8, Andrejević 1, Nikolić.S, Trajković 33, Đorđević 12, Petrović 3, Nikolić.M 7, Ilić.A 31, Cerović 2.

Borani I dalje nastavljaju sa igrom “toplo-hladno”  I muče se I protiv protivnika od kojih su objektivno bolja ekipa. Prvu četvrtinu Bor je dobio sa 35:25, a onda u drugoj četvrtini opetd zastoj I protivnik postiže u drugih deset minuta čak 30 poena I na poluvreme gosti odlaze sa poenom prednosti. Na početku drugog poluvremena domaći pojačavaju odbranu , Rosić pogađa nekoliko trojki I u poslednjih deset minuta ulaze sa prednošću od tri poena. U poslednjoj četvrtini  ponovo drama, a pobedu ponovo donosi najbolji igrač utakmice Rosić koji je postigao čak 43 poena. Rašić je bio tu oko svog proseka sa 22 poena. Kapiten  Petrović je na ovom meču bio bolji nego u prethodnih nekoliko utakmica I dao je pun doprinos pobedi sa 20 poena. Raduje jedino što u ovakvoj situaciji sve više prilika da zaigraju imaju mladi igrači koji iz utakmice u utakmicu daju sve veći doprinos I stiču neophodno iskustvo. U ekipi iz Medveđe najbolji jsu bili Trajković sa 33 poena I centar Ilić koji je ubacio 31 poen.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !