);
Breaking News

Rukometašice sigurne protiv Đerdapa

10.mart.Bor

Autor : S.Ranđelović

ŽJRK BOR – ŽRK ĐERDAP 35: 15 (15:10)

Ustanova sportski centar Bor; Gledalaca oko 100.

Sudije : Milica Stamenković  I  Maja Stamenković  (Bor); Delegat : Nebojša Mančić (Bor)
Sedmerci : Bor (1/0), Đerdap (8/6); Isključenja : Bor (2 min.), Đerdap (6 min.).

ŽJRK BOR : Zdravković (1 gol, 8 odbrana), Jevtov 5, Ristić, Mihajlović 4, Stupar 2, Šaponjić 2, Nikolov 1, Radivojević 1, Milica Ilić (4 odbrane), Radević 3, Stanojević 8, Buzejić (2 odbrane), Ilić Marija, Stanković 8.
ŽRK ĐERDAP : Negru (1 odbrana), Mitrović 7, Lazarević 7, Pejović, Bekerević 1, Petrović, Mladenović, Kasapić, Đurđanović, Prvulović, Bogojević (4 odbrane), Timovski, Stanimirović, Ranisavljević.M, Ranđelović, Ranisavljević.A.

Ubedljiva pobeda rukometašica Bora od dvadeset golova razlike koja je ostvarena sa “pola gasa”, protiv ekipe Đerdapa iz Kladova obradovala je borske ljubitelje rukometa koji su u subotu popodne imali priliku da gledaju čak tri utakmice. Gošće iz Kladova nisu u ovom meču mogle da se ozbiljnije suprotstave ekipi Bora i po svemu viđenom mogu biti zadovoljne što su ispraćene sa “samo” dvadeset golova razlike. U timu Đerdapa u listu strelaca su uspele da se upišu samo tri igračice, dok  su čak 10 domaće igračice tresle mrežu protivnika. Neobično je I to da se u ekipi Bora u strelce upisala čak I Zdravkovićeva koja je inače golman. Najefikasnije u ekipi Bora bile su Stanković I Stanojević sap o 8 golova.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama