);

KLIMETOVO PISMO: Evo, zašto je “Borski Ronaldinjo” izbegao TV duel sa mnom?

Bor, 13. mart


Poštovani gradjani Bora, NIJE SE na TV POJAVIO “Borski Ronaldinjo”. Dužan sam kao gradjanin da Vas obavestim koja pitanja sam hteo da mu postavim , ali ste uskraćeni za to zadovoljstvo. Ako se bije u grudi, ako je prvi čovek sns-a u Borskom okrugu, ako je NEBESKI ČOVEK i kaže da je on sve uradio u Boru, zašto nije DOŠAO na MEGDAN, jer ste svi to OČEKIVALI. Ja jesam primao penziju, a i platu po ugovoru o delu, što po zakonu nije zabranjeno, ali to me je on ANGAŽOVAO, kao što je angažovao još 100 penzionera. Protiv njih nije pokrenut krivični postupak, a i dalje rade. Osim toga, to sam radio kao direktor , RADIO sam svaki dan, bez prekida, do kraja, sa ALATOM SVOG ZANATA, od koga ni danas se ne odvajam.

Kao što je angažovao mene, tako je angažovao i IVU ANDEJEVIĆA, RADOJA – RAJU NOVOVIĆA, OBRADA JANKOVIĆA i da ne nabrajam druge. Vi ih sve znate. Radili su ljudi, svojski su se zalagali, čak su ulagali i svoja sredstva, a na kraju nije im platio. Lako je dati ideju i sa tuđim parama graditi kružne tokove, akva park, zoo vrt, hotel “Jezero“, gurao je gospodina Milinka Živkovića da se RASPRAVLJA sa ljudima zašto im nije plaćeno, a on se izvlačio govoreći: – To ćete da rešite sa Mikijem.
Zbog SNS i njegove ideologije, učlanio sam se u tu partiju da pomognem gospodinu Milinku Živkoviću, jer u njemu sam prvenstveno video čoveka širokog, narodnog srca. Hteo je da učini sve jadnim preduzetnicima, ali – nije SMEO. Kada je došao Blagoje sa njegovim PRELETAČIMA u partiju, ja sam se iščlanio. Nisam hteo da me prevarant i dalje VARA. I zato se pitam:
– Koga od direktora ste videli po ceo dan u radnom odelu? Obavljao sam funkciju i po ceo dan, radio i izgradio lepotu u ZOO-vrtu, koja ni do danas nije ni 20% URADJENA I UREDJENA.
– Ako je ON stekao sve uslove za penziju, što ne ustupi mesto mladjem, kao što se o meni pričalo?
– Da je hteo da napravi TOPIONICU, kad je mogao po ciči zimi da betonira i radi, zašto nije radio celo dugo toplo leto? Znam. Radiće je i uradiće, a to će da traje 5 godina.
-Vučić mu je za topionicu dao rok da je uradi za jednu godinu. Ja mislim da će drugi da je završi, jer on ne zna ni šta znači reč TOPIONICA.
A mi gradjani Bora dobijamo dve lepe stvari:
1. Izgradićemo TOPIONICU i Fabriku Sumporne kiseline.
2. Nećemo ga vidjati više u Boru, jer je on najveće ZLO koje se pojavilo u poslednjih 20 godina.

 Po njegovom dolasku u SNS  nastao je RAZDOR u partiji. Podelio je na izvornu IDEOLOŠKU i njegovu sns sa svojim PRELETAČIMA.
U RTB-u podelio je sindikate na njegov, RUDARSKI , a na drugu stranu svi ostali. Time je naneo VELIKU štetu kombinatu i porušio međuljudske odnose, tako da će i tu IZGUBITI GLASOVE NA IZBORIMA.
Otvorio je zatvor „GVANTANAMA“ gde je smestio doktore nauka, pa misli da im je uzeo i doktorate, zato se on hvali da ima u glavi pet doktorata, a nem ni pet čuke.
Policija mu ispituje TOPIONICU, ali ona za sada ne zna gde da gleda, jer on to vešto sakriva.
Mešetario je sa firmom CENTEX oko starog gvoždja i sa nadzorom oko TOPIONICE.

Radio je sa privatnim firmama, gde je potpisivao nepovoljnije ugovore, a posle ih isterao i doveo Gradjevinski fakultet iz Beograda.
O njegovim FINANSIJSKIM MALVERZACIJAMA, neka se pozabavi policija, ali prvo mora da ga skloni u pritvor, jer će stalno da IM podmeće KUKAVIČIJA JAJA.
Eto, dragi moji sugradjani, ovako mogu da nabrajam do 101 i nazad. Njegovim GRAEŠKAMA – NEMA KRAJA.
Ako neko smatra da ovo izadje i na njegovom blogu ili sajtu, ili u bilo kome drugom mediju, slobodno neka ga prebaci. Time će da učini veliku pravdu borskom narodu.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !