);

SRS: Glasajte, budućnost Bora i Srbije je u vašim rukama!

Bor, 13. mart

Izvod sa konferencije za novinare

Pošto večeras počinje predizborna tišina, želimo da se obratimo biračima da obavezno izađu na izbore. Obraćamo se i svim simpatizerima i članovima Srpske radikalne stranke da ozbiljno shvate ove izbore na kojima se određuje budućnost Srbije, ali i budućnost Opštine Bor.

Da li će Srbija nastaviti da tone u zabludama koje nam nudi EU ili će početi sveobuhvatni oporavak i preporod odricanjem od pogubnog evropskog puta, određuju građani 16. marta.

Iskustvo nas uči da je većina stranaka najaktivnija upravo u periodu predizborne tišine i na sam dan izbora, da su spremni na sve i ovim putem apelujemo na građane da odole svim iskušenjima kojih će pred njima biti u vreme izborne ćutnje, da i oni socijalno najugroženiji shvate da za nekoliko hiljada dinara ne treba da prodaju svoju budućnost ni budućnost svoje dece.

Da građani Bora budu dostojanstveni, da odbiju sve pritiske, poklone i bezvredna obećanja i da izađu na biračka mesta i daju svoj glas onima koji poštuju svoj program i ono što obećaju u kampanji.

Apelujemo na članove biračkih odbora svih političkih stranaka da se ponašaju u skladu sa zakonom u toku sprovođenja izbora jer će sve nezakonitosti kad tad biti preispitivane.

Ako smo zaista dovoljno zrelo društvo da na ovakav način pristupimo izborima, Srpska radikalna stranka očekuje dobre rezultate.

Svi učesnici na ovim izborima su poznati građanima i neće biti teško doneti odluku.

Link sa konferencije https://www.youtube.com/watch?v=6OxpzqdYMuc&feature=youtu.be

Prva na Listi SRS

Dragana Vidojković

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !