);
Breaking News

Bor pobedio golom Stankovića

31.mart.Bor

Autor : S.Ranđelović

Pomoravsko-timočka zona 18.kolo : OFK BOR – FK Dunav Prahovo 1:0 (0:0)

Gradski stadion u Boru. Gledalaca : 500; Vreme sunčano; Uslovi za igru : odlični.
Sudije : Pejović Uroš (Kladovo); Todorović Namanja (Jagodina); Bogojević Vladimir (Kladovo); Delegat : Milan Milanović (Jagodina).  Strelac : Milan Stanković (Bor) u 77.min. ; Žuti kartoni: Živanović, S.Jovanović (Bor); Stamenković,Ostrovljanović, Mitrović, Čelić (Dunav); Igrač utakmice : Saša Jovanović (Bor)
OFK BOR : Trailović, Čovrtanović, V.Mladenović, Živanović, Stanojević, N.Nikolić, M.Terzić (Đoševski od 81.min.), Krstić (M.Stanković od 67.min.), M.Mladenović (Lazarević od 72.min.), S.Jovanović, Mašić. Trener : Hakija Rovčanin.
FK Dunav : Jovanović, Mitrović,Čelić, Sokolović, Mihailović, Đorđević, Ostrovljanović, Stamenković (D.Nikolić od 72.min.) Stefanović, Živković ( Durgut od 78.min.), Knežević (M.Ristić od 71.min.). Trener : Bogdan Gugić.

Fudbaleri Bora ostvarili su pobedu protiv prahovačkog Dunava. Gosti su se Borskoj publici predstavili kao čvrsta i dobra ekipa koja zna šta hoće. U prvom poluvremenu Dunav je čak delovao opasnije. Borani nikako nisu mogli da razbiju bunker gostiju, tako da se na odmor otišlo bez neke ozbiljnije šanse na obe strane. U drugom delu došla je do izražaja dobra fizička pripremljenost igrača Bora koji su vršili pritisak na celom terenu i ovakva igra je rezultirala sa nekoliko dobrih prilika pred golom Dunava. Golman Jovanović odolevao je sve do 77. minuta kada ga je savladao Milan Stanković  koji je u igru ušao samo desetak minuta ranije umesto Krstića. Bio je to udarac sa preko dvadeset metara, lopta se odbila od jednog odbranbenog igrača gostiju i u visokom luku prešla preko nemoćnog golmana gostiju i završila u mreži. Borani su ovom pobedom učvrstili lidersku poziciju na tabeli, jer sada drugoplasiranim Kablovima iz Zaječara beže 6 bodova, a Ozrenu i Borcu po 7. U sledećem kolu Bor gostuje u Zaječaru, gde se u derbiju sastaje sa Kablovima i to bi mogla da bude odlučujuća utakmica u borbi za prvo mesto i plasman u Srpsku ligu. Ozren dočekuje ekipu Rtnja a Borac iz Bivolja Majdanpek.

Ostali rezultati 18.kola

Majdanpek – Juhor      0:0
Župa – Borac (B)            6:1
Radnički – Dragocvet 1:0
Rembas – Lugomir       4:3
SFS Borac – Trajal        1:1
Rtanj – Rudar                  3:0
Kablovi – Ozren              2:0

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !