);

Fudbal : Pomoravsko-timočka zona 19.kolo

08.april.Bor

Autor : S.Ranđelović

fsris OFK Bor FK Rudar

 

U subotu i nedelju je odigrano kompletno 19.kolo u Pomoravsko-timočkoj zoni:

Ozren – Rtanj                   0:0
Kablovi – Bor                   2:2
Rudar – SFS Borac         1:0
Trajal – Rembas             4:0
Lugomir – Radnički       1:0
Dragocvet – Župa           2:1
Borac – Majdanpek       3:0
Juhor – Dunav                 2:1

Posle ovog kola Bor je i dalje na čelu tabele sa 41. bodom, drugo mesto zauzima Borac iz Bivolja sa 36, Kablovi iz Zaječara su  treći sa 35, a sokobanjski Ozren zauzima četvrto mesto sa 34 boda. Što se tiče začelja Radnički iz Lubnice čvsto drži „fenjer“ sa samo 10 osvojenih bodova, Majdanpek i Dragocvet imaju po 17, a borski Rudar je 13. sa 20 osvojenih bodova. U „opasnoj“ zoni su i Trajal i Župa sa po 22 boda, kao i Rembas sa 23. Do kraja takmičenja u zonskom rangu ostalo je još jedanajest kola i čini se da su se izdvojile dve grupe ekipa. Bor, Borac, Kablovi i Ozren boriće se za prva dva mesta koje vode u Srpsku ligu (prvoplasirani ide direktno a drugi igra baraž). U najboljoj poziciji se nalazi ekipa Bora koja trenutno ima pet bodova prednosti u odnosu na Borac, a šest, odnosno sedam bodova više od Kablova i Ozrena. I po trenutnoj situaciji na tabeli, ali i po do sada prikazanoj igri Bor bi trebao da bez većih problema zadrži prvo mesto i konačno izbori plasman u viši rang. Mnogo veća borba vodiće se za drugo mesto jer čak tri ili četiri ekipe (uključujući i Juhor koji ima 33 boda), imaju šanse jer je među njima razlika samo 1 bod. Što se tiče ispadanja iz lige Radnički iz Lubnice je skoro siguran putnik u miži rang a za opstanak će se boriti znatno veći broj ekipa.

FK Kablovi – OFK BOR 2:2 (0:1)
Igrano na terenu : SRC Kablovi pred oko 400 gledalaca. Sudije : Marjanović Aleksandar (Despotovac), Đokić Vlada (Paraćin) i Jakovljević Ljubiša (Kruševac);
Delegat : Poljaković Dragan (Stopanja) ; Strelci: Mašić u 33. i 48. minutu za Bor, a Trifunov u 60 i Milanovski u 85.minutu za Kablove.
Žuti kartoni: Nikolić.M, Konić, Stefanović, Petrović, Radosavljević, Gligorijević, Milanovski, Bućin (Kablovi) a Čovrtanović, Mašić, Krstić, Trailović, Mladenović.M, Stanković (Bor); Crveni kartoni : Konić (Kablovi) zbog namernog udaranja protivnika u 65.minutu i M.Mladenović (Bor) drugi žuti karton u 75.minutu.
Kablovi : Milošević, Petrović (Gligorijević od 46.min.), Janković, V.Mladenović, P.Mladenović (Radosavljević od 46.min.), Živković, Konić, Nikolić, Trifunov, Bućin, Stefanović (Milanovski od 62.min.). Trener : Krstić Slaviša.
Bor: Trailović, Čovrtanović, V.Mladenović, Živanović, Pejić, Stanković, M.Terzić (N.Nikolić od 89.min), Krstić ( Đoševski od 71.min.), M.Mladenović, S.Jovanović, Mašić (Lazarević od 79.min). Trener: Hakija Rovčanin.
Igrač utakmice : Dejan Mašić (Bor)

FK RUDAR – SFS BORAC 1:0 (1:0)
Igrano na stadionu Rudara na IV kilometru. Gledalaca oko 400. Sudija : Nikola Sokol (Zaječar), Strelac : Velinović iz jedanaesterca u 27.minutu.
Rudar: Ivković, Petrović, Kolar, Velinović (Ilijevski), Merdžić, M.Stamenković, Ramadani (Božić), Pavlovski, Đurić (I.Stanković), Maletić, Stojanovski
SFS Borac : Milošević, S.Stanković, Conić, Veljković, Milenković, Stojanović, Matejić, M.Stanković, V.Đorđević, Rodić, N.Savić (D.Savić).
Igrač utakmice : Nenad Merdžić (Rudar).

FK Ozren – FK Rtanj 0:0

Sokobanja.Gledalaca oko 100; Sudija Miloš Mitrović (Zaječar) Žuti kartoni : Stanković,Đokiž,Todorov (Ozren); Čaurević, Jelenković, Cokić (Rtanj); Crveni kartoni : Stanković i Todorov (Ozren).
Ozren : Jovanović, Janković, Majkić, Stanković, Kostić, Gajić, N.Jovanović (Merdović), Marković, Mitrović, Bogojević (Đokić- Todorov), Urošević
Rtanj : Milošević, S.Rajković, Stevanović, Veličkovski, Cokić, Jelenković, Božinović (B.Rajković), Živković, Lalić,Čaurević, Stamenkovski. Trener : R.Mitić

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !