);

Ubila ga struja prilikom krađe bakra

Bor, 24. april

Saopštenje PU Bor

Borska policija je 24. aprila 2014.godine, odredila meru zadržavanja do 48 sati, Draganu M. (1986.), Emranu R. (1989.) i Aladinu S. (1989.) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Teška krađa u pokušaju, u noći između 23. i 24. aprila ove godine.

Protiv navedenih lica, kao i Silvestera A. K. (1993.), Ferdija A. (1988.) i NN lica, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Teška krađa u pokušaju, na taj način što su tokom noći 23/24. april, ušli u krug RTB-a Bor, u nameri da ukradu visokonaponski bakarni kabl.

Prilikom pokušaja krađe, Emran A. (1990.) je zadobio povrede opasne po život u vidu strujnog udara i preminuo na licu mesta.

Dragan M., Emran R. i Aladin S. su uz krivičnu prijavu u zakonskom roku, predati Osnovnom javnom tužiocu u Boru.

Policija iz Bora podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, za jedno krivično delo Krađa i šest krivičnih prijava za krivično delo Teška krađa, protiv Branislava S. (1985.) i Miloša M. (1984.) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili navedena krivična dela u periodu od januara do aprila tekuće godine na području Opštine Bor.

Sumnja se da su navedena lica samostalno i udruženi, u selu Slatina (privatna domaćinstva), na stovarištu SZTR „ Drvozan“, sa repetitora bazne stanice za mobilnu telefoniju „Telekom Srbija, „kao i iz privatne kuće na teritoriji opštine Bor, ukrali veću količinu kabla za instalaciju, akumulatora, više ručnih mašina, kao i druge predmete čime su vlasnicima naneli veću materijalnu štetu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !