);

Lepa vest: Dr Goran Bogdanović, novi direktor Zdravstvenog centra Bor

Bor, 03.05.2014. Autor: B.Filipović

 

Posle mnogo iščekivanja, nagađanja, razgovora i dogovora, Ministarstvo zdravlja Srbije, pred prvomajske praznike, postavilo je poznatog i iskusnog borskog hirurrga, dr Gorana Bogdanovića za v.d. direktora Zdravstvenog centra Bor. On ovih dana postavlja i svoje najbliže saradnike.

Dr Bogdanovic

 

            Dr Bogdanović, veruje se, imaće mnogo posla da konsoliduje i unapredi borsko zdravstvo. Dosadašnja ekipa na čelu sa dr Draganom Stojadinovićem i Suzanom Petrović predugo je na čelu ove ustanove i, posebno u poslednje vreme, govorio se o tome kako je neophodna “sveža krv” i drugačiji pristup rešavanju problema. Aposlutno je sigurno da dr Bogdanović neće ostaviti stare kadrove i da će pokušati da sa novim, mlađim snagama krene u odgovorne poslove i zadatke. Da li su mu prethodnici ostavili u nasleđe čiste račune, ostaje da se vidi. U svakom slučaju Zdravstveni centar će i nadalje raditi kao celina – bez izdvajanja Doma zdravlja.

            Izvesno je i to da dr Goran Bogdanović uživa ugled i kao stručnjak i čovek i humanista, i da je , zaisigurno, spreman da i u buduće ne poklekne pritiscima sa bilo koje strane. Bor, Timočka krajina i Srbija, kao i njegovo Udruženje za borbu protiv karcinoma na čijem je čelu i Savet za zdravstvo Opštine Bor, dobili su vrednog i časnog posvećenika i zdarvstenog pregaoca. To je i garancija da dolaze bolji dani za zdravstenu zaštitu naroda u ovom kraju.

Share

2 thoughts on “Lepa vest: Dr Goran Bogdanović, novi direktor Zdravstvenog centra Bor

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !