);
Breaking News

Pomoć Regionalne TV Bor poplavljenima

Bor, 21. maj

Regionalna TV  Bor  donirala je  Povereništvu Crvenog krsta u Boru  200 kilograma hrane u vrednosti od 105.000 dinara za potrebe  stanovništva ugroženog od poplave.

Regionalna TV Bor  je među prvim preduzećima u  Boru  koje je Povereništvu Crvenog krsta uputilo humanitarnu pomoć u hrani koja je namenjena  unesrećenom stanovništvu stradalom  u poplavi . Reč je o donaciji  vrednoj 105.000 dinara , koju je ovo javno preduzeće izdvojilo iz sopstvenih sredstava.
„Ovog trenutka je unesrećenom stanovništvu najpotrebnija hrana i sredstva za higijenu i  mi smo obezbedili 200 kilograma  konzervi, gotovih  jela , mesnih narezaka i pašteta. Sa ovom praksom ćemo nastaviti i  u narednom periodu. Osim toga  zaposleni u  Regionalnoj televiziji Bor su izdvojili  za  unesrećeno stanovništvo i jednodnevnu zaradu , pa ćemo za desetak dana  uputiti  Crvenom krstu  novu humanitarnu pomoć.  Voleo bih da  i  zaposleni u ostalim  javnim preduzećima u Boru krenu našim stopama i da  izdvoje  jednu   zaradu i da na  taj način pomognu  stanovništvu sa poplavljenih područja“,  rekao je  Vladan Novović, direktor Regionalne TV Bor.

Dejan Stojčić, poverenik Crvenog krsta u Boru se zahvalio na vrednoj donaciji  Regionalnoj TV Bor i direktoru  ovog javnog preduzeća Vladanu Novoviću, koji je obišao prostorije Crvenog krsta u Boru i najavio nove donacije u narednom periodu.

„Iz Bora je ukupno otpremljeno  10 tona robe , jedan šleper je  otišao  za Kosjerić , a drugi u Svilajnac. Zahvaljujem se i građanima na humanosti  i apelujem da je sada najpotrebnija pomoć u hrani, vodi i sredstvima za higijenu“, kaže  Dejan Stojčić,poverenik Crvenog krsta u Boru.

Regionalna  TV Bor će i dalje  pratiti  i izveštavati građane o ugroženim područjima  i  nastojati da permanentno upućuje  humanitarnu pomoć unesrećenom stanovništvu.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !