Živorad Petrović o bezakonju u Opštini Bor: Sve ovo je posledica nečijih lepljivih prstiju!

Bor, 28. maj

Skupstina sednica 16Živorad Petrović, predsednik Opštine Bor, u izjavi nedelje jednom borskom nedeljniku, pod naslovom „Da se naježiš“, rekao je doslovno:

… Mnogo toga je ovde rađeno van zakona. Zakoni ove države stariji su od ove Skupštine. Kako se dohvatim nekog dokumenta prosto me strah od onoga što vidim. Prosto da se naježiš. Moraćemo postepeno sve da vratimo u zakonske okvire. Ni jedna javna nabavka više neće moći da se odradi dok ja lično ne izvršim uvid u dokumentaciju. Sve ovo je posledica nečijih lepljivih prstiju“.

A šta je sve tek rekao Aleksandar Vučić o zahuktaloj borbi protiv korupcije i kriminala, to je bar poznato svakom građaninu Srbije. Jučerašnje hapšenje bivšeg predsednika Opštine Niš u prilog je toj aktivnosti državnih organa i najodgovornijih u ovoj zemlji. Primera nije malo. Zato smo, kao svojevrsnu ilustraciju, i objavili tekst o podnetim krivičnim prijavama protiv nekih bivših rukovodilaca i funkcionera u Opštini Bor. Nije li sve ovo samo početak mogućih „borskih slučajeva“ o kojima se nadugačko mesecima, pa i godinama, priča u Srbiji.

Share

Ostavite odgovor