);

Zašto je odbornik Blagoje Spaskovski pobegao od štrajkača?

Bor, 14. jun

Autor: M.C.

Skupstina sednica 9Na jučerašnjoj sednici SO Bor, u jednoj od pauza, u holovima opštinske zgrade počeli su da se okupljaju radnici u štrajku opštinske uprave. To se desilo nakon „teških“ reči odbornika Blagoja Spaskovskog upućenih zaposlenima koji su treći dan obustavili rad u svim opštinskim službama zbog smanjenja plata.

– Spaskovski je videvši nezadovoljstvo štrajkača bukvalno pobegao na sporedni izlaz kroz policijsku zgradu. Nakon razgovora grupe odbornika sa štrajkašima postignut je sporazum o prestanku štrajka, a Spaskovski se ponovo dokopao govornice i u posve drugačijem tonu govorio o štrajkačima. Čak je i pohvalio posredničku ulogu opozicionog odbornika Dragana Markovića (DSS) – rekli su nam danas odbornici zamolivši nas da objavimo i ovaj detalj.

Sumnja se da su Spaskovski i njegovi istomišljenici želeli da na jučerašnjoj sednici SO smene predsednika opštine Živorada Petrovića, jer je navodno on kriv za štrajk, što apsolutno nije tačno. Petrović je pokušao da ispoštuje zakon koji pre njegovog dolaska u opštinu nije sproveden. Srećom, odbornici i opozicije i pozicije prozreli su namere „veštog“ odbornika i njegove političke grupacije i izvojevali pobedu koja će im, veruje se, mnogo značiti u budućem radu.

Share

One thought on “Zašto je odbornik Blagoje Spaskovski pobegao od štrajkača?”

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !