);
Breaking News

Ekskluzivno: Jedan direktor RTB Bor u Londonu gledao Novaka!

Bor, 8. jul

Kozerija koja bi, šalu na stranu, mogla da bude i puka istina

Autor: M.C.

Jedan veliki menadžer iz RTB Bor, poznat širom planete, nestao je u vreme minulog vikenda iz ovog kraja odletevši negde u inostranstvo. Da li Brazil – ne, Ronaldinjo je “ispao”, u Pariz – nema većeg sportskog nadmetanja, London – e to je već bolje, igralo se tenisko finale. Bio je on tad malo i u Boru i okolini, ali je, videlo se, imao i preča posla. Pročulo se, iznenada, u najužim krugovima lokalne vlasti, da je taj “veliki menadžer” ipak sletao u Francusku, posle je stigla dojava da je u Londonu. Šta će on sad tamo o trošku RTB-a, kompanije koja mora najhitnije da završi restruktuiranje i investicije u metalurgiji i u kojoj je metalurška proizvodnja na rekordnom minimumu. Svi su se čudili. Ipak, istina je da mu to nije prvi put da odleprša preko granice u bliže ili dalje okruženje, pa i u najdalje kutke planete. Ali gde baš sad kad ne cvetaju ruže ni RTB ni svima nama, a on je godinama najpotrebniji gradu bakra i zemlji Srbiji, gde se u istinu zdede i kuda krete po ovoj vrućini?

Nećemo, ne brinite, ovu kozeriju posvetiti samo njegovoj visosti i službenim putovanjima po belom svetu kojekude, nego i ostalim delikatnim ličnostima. Zahvaljujući svojim vezama u šabačkom Farmakomu, saznali smo da je zaista zaobišao Pariz i stigao u kišoviti London.Tamo je navodno tražio nove kredite, jer RTB je u Londonu, od onog komercijaliste Kilibarde, decenijama imao predstavništvo, pa će opet da prorade stare veze. A kako ćemo mi uopšte bez stranih kredita? Nikako. RTB najviše. Skoknuo je taj menadžer, dalje nas obaveštavaju, sad iz više izvora, i do finala Vimbldona i nagledao se Novaka Đokovića. Ali, Novak ga nije primetio, a mogao je jer to je markatni menadžer kakvog ovaj narod i ova iznemogla Srbija nikad niije imala. Ama, baš nikada. A da li će se ponovo takav velikan pojaviti na našoj političko-privrednoj sceni, to ni baba Vanga (da je sirota živa) ne bi mogla da zna. Možda je jedino vidovitiji neko u nekakvom Rudarskom sindikatu ili sličnim bespotrebnim tvorevinama.

POSLEDNJA VEST: Očekujemo da jedan od odabranih, njegovih medija, čim se pojavi na B. jezeru ili D. odmora u B. banji, iz inostranstva, objavi da je, isključivo zahvaljujući njegovoj poseti Londonu u to vreme – Novak opet pobedio. I opet je prvi u svetu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama