);
Breaking News

Posle skandala na Borskom jezeru: RUMUNI SE PITALI GDE JE PREDSEDNIK OPŠTINE?

Bor, 18. jul

Autor: M.C.

Dr Predrag Balašević, odbornik u SO Bor, rekao nam je nakon današnje sednice SO Bor, da su iz protokola rumunskog premijera, juče na Borskom jezeru, pitali gde je glavni domaćin opštine i grada Bora, predsednik opštine Bor.

-Bio sam iznenađen. Rekao sam jedino što sam mogao: pretpostavljam da nije pozvan! Šta drugo, Žika Petrović je ozbiljan i odgovoran čovek, ne bi sebi dopustio takvu grešku!

I nije pozvan i to od gazde hotela “Jezero”, direktora RTB Bor. Kako drugačije sve to shvatiti? Začudo da u protokolu premijera Vučića to nisu zapazili, ali, iako jesu, razumljivo je, bilo je kasno za svako reagovanje.

Eto, kako se prave problemi bez ikakve potrebe. Ili, da li je došlo vreme da se zna ko je gazda u Opštini Bor, u SNS, a ko u RTB Bor? Lidere manjih mesta smislio je, već zaboravljeni, Mlađan Dinkić. Njegova partija je skrajnuta, ostali su, izgleda, oni koji se preko noći prebegli u druge političke opcije i sad bi hteli sve pod svoju kontrolu. Gde to, ruku na srce, ima? U Boru, videćemo hoće li se nešto brzo promeniti. Krajnje je vreme!

Оставите одговор