);

Promocija agro potencijala opštine Bor

Bor, 20.07.2014.

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor od danas na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

OPŠTINA BOR POMAŽE POLJOPRIVREDU

Izvor: AgroDan – Agroekonomija – Subota 19.07.2014.


Iako se privreda opštine Bor uglavnom zasniva na Rudarsko topioničarskom basenu, jedan od osnovnih zadataka lokalne samouprave jeste razvoj, organizovanje i udruživanje individualnih poljoprivrednih proizvođača.

Prilog iz Bora pogledajte u emisiji…

Saša Vukadinović , zamenik predsednika opštine Bor

Adrijana Pupovac, pomoćnik predsednika opštine Bor

https://www.youtube.com/watch?v=LaYNPifkBDE

 

 

 

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !