);

Povrtarstvo u Brestovačkoj banji

Bor, 21.07.2014.

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

POVRTARSTVO KAO DOPUNSKA DELATNOST

Izvor: AgroDan – Povrtarstvo – Ponedeljak 21.07.2014.


U poslednje vreme bavljenje poljoprivredom kao dopunskom delatnošću sve je više zastupljeno kod nas. Jedan takav primer zabeležili smo u Boru.

Priču iz Bora pogledajte u emisiji…

 Dragomir Antić, povrtar iz Bora

https://www.youtube.com/watch?v=1rfKsGA8BD8

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !