);

Ministarka Mihajlović, počasni građanin Zaječara: Zaječar je veliko gradilište

25.jul.Bor

Autor: M.C.

-Država će opštini Zaječar za rehabilitaciju puteva izdvojiti 800, a grad 600 miliona dinara. To će pomoći da Zaječar postane veliko gradilište, jer bez savremenih saobraćajnica nema ni opšteg napretka. I ubuduće ovaj grad, zajendo sa Putevima Srbije, iznalaziti rešenja za izgradnju najkvalitetnije putne mreže. Ne zaostaju i mnoge druge opštine u Srbiji: grade se novi i popravljaju pohabani kolovozi, ali Zaječar je zaista pravi primer kako treba brzo i po evropskim standardima obnavljati putnu infrastrukturu. Ovo je izjavila dr Zorana Mihajlović, ministar saobraćaja i potpredsednica Vlade Srbije prilikom današnje prepodnevne posete Zaječaru. Ona je, nakon oblilaska gradilišta i ragovora sa građanima, održala konferenciju za medije u zgradi grada Zaječara. Predsednik gradske Skupštine Saša Mirković uručio je visokoj gošći povelju Počasnog građanina Zaječara i pokolonio umetničku sliku. Sliku je od Mirkovića na dar dobio i Zoran Drobnjak, dirtektor JP Putevi Srbije.
-Ovo je za mene velika čast i prva Povelja počasnog građanina. Trudiću se da maksimialno ispoštujem volju odbornika – rekla je ministrka.
Na kraju konferencije za novinare, urendik u Medija centru Bor, Brana Filipović uručio je ministarki Mihajlović svoju najnoviju knjigu “Bakar obojen lažima i prevarama”.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !