);

Ribarstvo u Boru

Bor,Izvor: AgroDan – Ostale teme – Ponedeljak 28.07.2014.

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

 Jovica  Janković  iz  sela  Savača  , kod  Borskog  jezera , nakon  što  je  ostao  bez  posla 2000-te  godine došao  je  na  ideju da napravi  ribnjak i počne sa uzgajanjem  pastrmke, što se pokazalo veoma isplativim.

Prilog iz Bora pogledajte u emisiji…

 

Jovica Janković, vlasnik ribnjaka na Savači

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !