POMOĆ PČELARIMA

Bor, Knjaževac, 04.08.2014. Izvor: – Agroekonomija – Subota 02.08.2014.

Promocija poljoprivrednih potencijala opština istočne Srbije  na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

Iz Fonda za razvoj poljoprivrede, Opština Knjaževac je ove godine izdvojila 4,2 miliona dinara za subvencije pčelarima koji žele da prošire proizvodnju. Ugovore je do sada potpisalo stotinak pčelara.

Ceo prilog o pčelarima, pogledajte na ovom linku.

 

Share

Ostavite odgovor