Bor: POVEĆANJE STANDARDA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

Bor, MCB0r, Izvor: Agrodan – Agroekonomija – Petak 08.08.2014.

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.


Sistem funkcionisanja kao što je zadrugarstvo, pokazao se veoma uspešnim. Opština Bor teži da primeni sličan koncept i time olakša svima koji doprinose poljoprivrednoj proizvodnji ovog kraja.

Detaljnije o prilogu iz Bora, pogledajte u emisiji…

Adrijana Pupovac, pomoćnik predsednika opštine Bor

https://www.youtube.com/watch?v=hPNant1VfiU&feature=youtu.be&t=9m15s

https://www.youtube.com/watch?v=hPNant1VfiU#t=555

 

 

 

Share

Ostavite odgovor