);
Breaking News

SNS: Saopštenje za javnost poverenika OO SNS Knjaževac

Bor, Knjaževac, 11. avgust

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Knjaževac, mr Miodraga Ivkovića.

Poštovani građani Opštine Knjaževac, simpatizeri i članovi Srpske napredne stranke,

Kao što znate, Izvršni odbor SNS-a 31. jula raspustio je 31 Opštinski odbor Stranke među kojima i OO SNS Knjaževac. Taj datum će predstavljati novi početak rada Naprednjaka na području naše Opštine. Nećemo se osvrtati unazad i tražiti razloge i krivce za loš rad u prethodnom periodu. Moramo da budemo svesni činjenice da će vrh Stranke pomno pratiti naš dalji rad i iz tog razloga moramo maksimalno ozbiljno da prionemu poslu i radimo u interesu građana naše Opštine.

Situacija u državi je teška, u Opštini mnogo teža, da ne kažem katastrofalna. Članovi opštinskog rukovodstva ponašaju se krajnje neodgovorno i bahato. Takvim ponašanjem vode nas u sunovrat iz kojeg ćemo teško izaći. Umesto da to malo para iz opšinskog budžeta ulažu u podizanje standarda građana, oni ga besomučno troše.

I dok se rešenje problema u državi nazire, i svakim danom je sve realnije, zahvaljujući pre svega besprekornom radu i angažovanju predsednika Vlade Aleksandra Vučića, to se rešenje mnogobrojnih problema u Opštini ne vidi ni u najavi. Znamo i zbog čega. Prevashodno iz ličnih interesa nekolicine njih čije su stranke na prethodnim parlamentarnim izborima doživele fijasko, a oni izgubili legitimitet da upravljaju lokalnom zajednicom.

Srpska napredna stranka će u narednom periodu pomno pratiti rad trenutnog opštinskog rukovodstva i obaveštavati vas o njihovim postupcima. U periodu nakon izbora u njihovim glavama nije preovladala samoodgovornost. Od takvih ljudi to ne očekujemo ni danas.

Ali zato očekujemo da će mnogi odbornici, trenutne vladajuće koalicije, nadalje postupati krajnje odgovorno, i prema svojim komšijama i sugrađanima koji su na martovskim izborima glasali za promene u državi, a i prema samima sebi jer će prestati da predstavljaju paravan iza koga nekolicina njihovih šefova vuče poteze na štetu građana Opštine Knjaževac.
Članovi Srpske napredne stranke moraju savesnim, disciplinovanim i odgovornim radom i ponašanjem da predstavljaju uzor svojim komšijama, kolegama na poslu, drugovima u školi, fakultetu, sportskom terenu. U narednom periodu nas očekuje odgovoran i veoma naporan unutar stranački rad jer će morati da se uradi mnogo toga što u godinama iza nas nije.
Počećemo sa gradnjom savremenog opštinskog odbora, od temelja, i zato se dobro pripremite jer nas očekuje mukotrpan i konstantan rad.

Оставите одговор