Bor: Od propale zadruge do seoskog turizma

Bor, Gornjane,  12. avgust

MCBor, Izvor: Agrodan – Etno turizam

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

Pojedinci kao što su Zoran Ratkov, doprinose razvoju seoskog turizma. Tako će verovatno vrlo uskoro, selo Gornjane postati jedna od destinacija koju turisti neće zaobilaziti.

Prilog iz okoline Bora donosimo u emisiji…

https://www.youtube.com/watch?v=hDHgKM_Q7Jo&feature=youtu.be&t=3m51s

https://www.youtube.com/watch?v=hDHgKM_Q7Jo

Zoran Ratkov, poljoprivrednik iz sela Gornjane, Bor
Zoran Ratkov, poljoprivrednik iz sela Gornjane, Bor
Share

Ostavite odgovor