Pljušte prijave protiv trgovine drogom, kocke i neovlašćene potrošnje struje

Bor, Negotin, Kladovo, 15. avgust

SAOPŠTENJE Policijske uprave Bor      

Borska i negotinska policija, u proteklih nedelju dana, oduzela je 22,5 kilograma konoplje, pronađene u zasadima i plastenicima na teritoriji Policijske stanice Negotin, kao i 47 grama opojne droge ,,spid” pronađene na teritoriji Policijske uprave Bor. Nadležnim tužilaštvima u Negotinu i Zaječaru podneto je 5 krivičnih prijava protiv 4 osobe, kojima je izrečena mera zadržavanja u trajanju od 48 sati.

Na teritoriji Policijske stanice Kladovo,policijski službenici oduzeli su jedan pištolj u legalnom posedu, kao i 1999 boksova i 7 paklica cigareta ,,marble” bez akciznih markica. Nadležnom tužilaštvu podnete su tri krivične prijave.

Pripadnici policije u Boru, u saradnji sa radnicima Poreske uprave, privremeno su oduzeli 48 poker i slot aparata i 5 stolova za rulet, na teritoriji Bora, Majdanpeka i Kladova.

Borska policija je u saradnji sa radnicima Elektrodistribucije Srbije sprovela kontrolu neovlašćene potrošnje i sprečavanja evidentiranja potrošnje električne energije. Izvršena je kontrola 19 objekata, a nadležnom tužilaštvu podnete su krivične prijave protiv devet osoba.

Share

Ostavite odgovor