Fudbal:Pioniri Bora počeli prvenstvo u Prvol ligi FSRIS

25.avgust. Bor
Autor: S.Ranđelović


Pioniri OFK Bora su u prvom kolu dočekali vršnjake iz Trstenika. Dečaci iz generacije 2000. godišta i mlađi koje predvodi mladi trener Marko Terzić doživeli su poraz od 1:0 iako su stvorili veći broj šansi od protivnika i u većem delu utakmice bili bolji protivnik. Glavni „krivac“ za poraz Borana je mladi golman gostiju Andrija Katić (2002.godište) koji je svojim odbranama i sigurnošću prosto oduševio sve koji su posmatrali ovu utakmicu i zaslužio epitet igrača utakmice. Jedini gol za Trstenik postigao je Mladenović u 29.minutu.
Sudije: Miša Stamenković, Srđan Anđelković, Nenad Bučanović (svi iz Bora); Delegat Mladenović Nebojša (Bor); Žuti karton : Veljović (Trstenik). Strelac: M.Mladenović u 29.min. za Trstenik.
OFK BOR: Dendić, Veličkovski, Milošević, Jović, Stamenković, Dimitrijević, Stojanović, Lalić-Karabašević, Milićević, Lukić, Đurđević. Igrali su još: Basarabić, Mamutovski, Trifunović,Ćosić, Stojanovski. Trener: M.Terzić
FK Trstenik PPT: Katić, Vasović, Vukadinović, Popović, Jeftović, Milovanović, Veljović, Toskić, Mladenović, Milinović, Veselinović. Igrali su još: Petrašinović, Đorđević, Gašić, Nešić, Katić. Trener: Zlatko Marković.
U drugoj utakmici u kojoj su se sastali mlađi pioniri (2002.godište i mlađi) istih klubova domaća ekipa Bora koju predvodi trener Arizanović pobedila je rezultatom 3:1.

Share

Ostavite odgovor