Privatizacija poljoprivrednih dobara

Bor, Novi Sad, 26. avgust

Izvor: Večernje novosti – Agroekonomija

Promocija poljoprivrednih potencijala opštine Bor na TV kanalima 74 lokalnih televizijskih emitera u Srbiji, Bosni i Hercegovini,  Hrvatskoj i Madjarskoj. Spisak emitera i vreme emitovanja možete videti klikom na EMITERI .

Emisija „Agro Dan“, kompanije Front Media Pro iz Novog Sada, informativna i edukativna emisija o najnovijim dešavanjima u poljoprivredi i agrobiznisu koja svojom kratkom i dinamičnom formom pleni pažnju svih generacija poljoprivrednika, ali i onih koji žele da saznaju više o agrarnoj proizvodnji. Emituje se šest dana u nedelji, što poljoprivrednicima omogućava da korisne savete i obaveštenja dobiju blagovremeno. Medija centar Bor postao je deo mreže od 160 elektronskih medija koji realizaciju Agro Dan na medijskom prostoru Srbije. Želja je da se poboljša informisanost poljoprivrednika u istočnoj Srbiji i tako doprinese razvoj poljoprivrede u ovom kraju.

Na spisku Agencije za privatizaciju, od 502 preduzeća za koje se traže strateški partneri, nalazi se 35 poljoprivrednih dobara. Iako se pisma o zainteresovanosti još broje, već sada je jasno da za sektor poljoprivrede vlada veliko interesovanje.

poljoprivreda privatizacija

Opširnije u emisiji…

Share

Ostavite odgovor