);
Breaking News

NOVO, JEDINO U BORU: „Brkin kutak“ – ručak za 150 dinara

Bor, 1. septembar

Autor: B.F.

Želimir Bugarić ŽELJKO, poznati borski kulinar i dugogodišnji ugostitelj otvorio je restoran sa baštom preko puta „Maksija“ u centru Bora sa jedinstvenom ponudom u ovom delu Srbije: čorbast pasulj ili gulaš sa salatom i hlebom staje – 150 dinara. Tu su i ostali specijaliteti: sarmice, vešalice, omlet… sve po najnižim cenama u gradu. Na vidno postavljenom cenovniku pored ulice gostima su dostavljene sve informacije.

-Radio sam u Brestovačkoj bvanji, u hotelu na Borskom jezeru, na moru, u Boru i okolini, na više mesta u Srbiji, stekao sam potrebno iskustvo i znanje, tako da u kvalitet moje ponude niko ne može da posumnja. Za nekoliko dana rada pokazalo se da sve što izađe iz moje kuhinje, ne samo što su cene popularne, nego i zbog kvaliteta, odmah se proda. Ništa ne ostaje za sutradan, što je i te kako bitno – kaže Željko naglašavajući da je kafa sa ratlukom samo 30 dinara, ali da su alkoholna pića relativno skupa.

Lokal je lepo estetski uređen, sve je čisto i blista, usluga je ljubazna. Reklo bi se kao da smo negde u – prestonici. Takvi, vredni i vispreni, sa majstorskim veštinama ugostitelji, Boru su više nego potrebni. Oni jedino mogu da upotpune ozbiljnu turističku ponudu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama