);

Timočki derbi u Kladovu pripao Boranima

1.septembar.Bor

images ofk borOFK BOR je ostvario drugu prvenstvenu pobedu. U trećem kolu Borani su se sastali sa ekipom Đerdapa u Kladovu i osvojili tri važna boda i sada se nalaze u grupi od sedam ekipa koje su ostvarile po dve pobede i jedan poraz koje su raspoređene od trećeg do devetog mesta na tabeli. Jedine dve ekipe sa stopostotnim učinkom u prva tri kola su Radan iz Lebana i Trstenik. Voljom žreba Bor je u prva tri kola igrao sa ekipama iz Timočkog regiona. Savladani su Ozren i Đerdap, a jedini poraz je doživljen od zaječarskog Timoka kada su borski fudbaleri pomalo nezasluženo izgubili bod koji su imali u džepu sve do poslednjeg trenutka utakmice.

Fudbaleri Bora iskoristili su u subotu još jedno slabo izdanje Đerdapa i osvojili su  sva tri boda pogotkom Marjana Mladenovića u 21.minutu, kada je ovaj posle odličnog dodavanja Mašića majstorski loptu smestio u donji desni ugao golmana Grekulovića.

Utakmica je odigrana u Kladovu pred oko 150 gledalaca. Sudija: Bojan Milić iz Kruševca. Strelac M.Mladenović u 21.min. za Bor. Žuti kartoni : Arsić, Sandulović (Đerdap), Mašić, Đoševski (Bor).

Đerdap: Grekulović, Arežina, Prvulović, Ciger, Ranđelović, Čumpurijović, Ilijević (Dimitrijević od 65.min.), Arsić, Stojanović (Caranović od 70.min.), sandulović, Pavlović (Modoranović od 45.min.).
OFK BOR: Trailović, Janković, Nikolić, Cokić, Čovrtanović (Živanović od 51.min), Stanojević, I.Terzić, M.Terzić (Stamenković od 74.min.), Mladenović ( Đoševski od 62.min.), S.Jovanović,  Mašić.

Igrač utakmice Janković (Bor)

Kompletni rezultati trećeg kola Srpske lige – Istok :

Timok – Ozren 3:0
Đerdap – OFK BOR 0:1
Radnički (S) – Trstenik PPT 0:2
Kopaonik – Timočanin 1:0
Car Konstantin – Radnički (P) 1:0
Radan – Sloga (D) 2:0
Tabane Trgovački – Hajduk Veljko 2:0
Dinamo (V) – Sinđelić 4:1

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !