);

Prijave protiv počinilaca teških krađa

Bor, 12. septembar

Borska policija je 12. septembra 2014. godine, uhapsila E. S. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, nakon čega je utvrđeno da se imenovoni nalazi dva meseca u bekstvu iz zatvorske ustanove, i da je za istim raspisana centralna poternica.

E.S. su pripadnici policije zatekli u vršenju krivičnog dela u osnovnoj školi u Boru, sa koje je skinuo i pripremio za otuđenje devet metara bakarnih oluka i dva metra bakarnih okapnica.

Protiv E. S. podneta je krivična prijava osnovnom javnom tužiocu, i biće sproveden zakonski postupak u skladu sa potražnim radnjama.

Takođe, borska policija je 12. septembra 2014. godine, podnela krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Boru protiv jedne osobe zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađe i teške krađe.

Osumnjičeni se tereti da je proteklih meseci na području grada Bora izvršio desetak krivičnih dela, gde su objekti napada bila uglavnom vozila privatnih lica i privrednih subjekata, koje je obijao i iz njih odnosio akumulatore i vredniji alat.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !