);

Van Gogh, predstavnik Srbije za ovogodišnju MTV nagradu!

Bor, 4. oktobar 2014.

van_goghJedan od najpopularnijih domaćih rok bendova Van Gogh predstavnik je Srbije u trci za prestižnu “2014 MTV Europe Music Awards” nagradu u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.
Grupa Van Gogh koja je osnovana 1986., a MTV nagradu već osvojila 2007.godine, je nastavila put uspeha i zahvaljujući podršci publike zaslužila da posle sedam godina bude ponovo nominovana.
„Čast nam je da smo po drugi put nominovani za ovo priznanje. To nas motiviše da u što boljem svetlu razvijemo zastavu rok muzike i opravdamo očekivanja svih naših fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu“ rekao je vođa grupe Zvonimir Đukić Đule.
Publika bira pobednika glasanjem do 21. oktobra na sajtu MTV EMA http://adria.mtvema.com/vote#cat=best-adria
Da bi se Đule, Srba, Bane i Cvika u ime Srbije, pored najvećih svetskih muzičkih zvezda, poklonili višemilionskom auditorijumu na ceremoniji dodele nagrada 9.novembra u dvorani The Hydro u Glazgovu, pozivamo sve poštovaoce rokenrola da glasaju.

Van Gogh u društvu najvećih svetskih muzičkih imena

Pored Van Gogha, za “2014 MTV Europe Music Awards” u različitim kategorijama su nominovani i: Ariana Grande, Kety Perry, Eminem, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Beyonce, Justin Bieber, Justin Timberlake, Coldplay, David Guetta, Avicii i mnogi drugi, a ceremoniju dodele će voditi Nicki Minaj.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !