);

Fudbal: Zona Istok – Rudar izgubio u Podvisu, Brestovac bolji od Nemetala

27.oktobar.Bor

Zona Istok 11.kolo

fk rudar amblemFudbaleri borskog Rudara poraženi su u Podvisu od ekipe Rudara rezultatom 4:3 iako su na poluvremenu imali vođstvo od 3:2. Za preokret u ovom meču najzaslužniji je knjaževački sudija Aleksandar Minić (sudi u Srpskoj ligi)  koji je postigao het trik i sprečio goste da osvoje pobedom krunišu svoju dobru igru u prvom poluvremenu.

Zona Istok: 11.kolo. Rudar (Podvis) – Rudar (Bor) 4:3 (3:2)

Podvis – gledalaca 100. Sudija : Torgolanović (Boljevac). Strelci : Minić u 18,20 i 57 minutu i Milosavljević u 52.minutu (Rudar Podvis), a Mamula u 7, Mirković u 19 i Radovanović u 40.minutu iz penala za Rudar iz Bora. Žuti kartoni: Tošić, Trujkić – Rudar(P), Stojanov,Mirković,Kolar – Rudar(B); Crveni karton: Aleksić u 85.minutu – (Rudar Bor)
RUDAR (P): Milosavljević, Brkić, Tošić (Prvučović), Jokić, Minić, Stojanović (Jovanović), Trujkić, Milosavljević, Aćimović, Ilić, Đorđević.
RUDAR (B) : Milosavljević, Stefanović, Kolarević, Pajkić, Pejić, Radovanović, Mamula, Aleksić, Stojanović, Mirković, Kolar.
Igrač utakmice : Aleksandar Minić (Rudar Podvis).

Zona Istok: 11.kolo. Brestovac 1946 – Nemetali (D.B.Reka) 6:1 (2:1)

Bor, Stadion Rudara, Gledalaca 50, Sudija: Đorđe Atanasković (Aleksinac), Strelci : Tričković u 6.86 i 90. minutu, Ducić u 17, I.Stanković u 55, Genov u 88.minutu za Brestovac, Useinović u 5.minutu za Nemetale. Žuti kartoni : Martinović (Brestovac), Useinović, Milošević, Sokolov (Nemetali), Crveni karton: Milošević (Nemetali) u 86.minutu.
Brestovac 1946: Marić (Konstantinović), Martinović, Sulejman, Maletić, Dimitrijević, D.Stanković, Ducić, Mihajlović, I.Stanković, Tričković, Genov.
Nemetali: Vladić (Živković), Mitrović, Milošević, Đokić, Sokolov, Šetula, Urošević, Useinović, Cvetković, Šerbula, Stamenković.
Igrač utakmice: Tričković (Brestovac 1946)

Ostali rezultati 11.kola:

Bučje – Rudar Alpos 4:2
Moravica-Napredak 7:6
Kablovi-Bukovik 0:2
Svrljig – Rtanj 2:0BSK-Pukovac 1:1
Brodoremont – Dunav 2:3

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !