);
Breaking News

DSS BOR: Zašto Bor nema industrijsku zonu, otkud pozorište u Muzičkoj školi?

Bor, 30 oktobar

logo dssNa današnjoj konferenciji za medije borskog DSS u novim prostorijama, u NGC, u blizini objekta „Harizma“, predsednik ove partije, Dragan Marković informisao je o najnovijim dešavanjima u toj političkoj grupaciji podsećajući da je, posle Vojislava Koštunice, novi čelnik Sanda Rašković.
Na pitanje novinara „Borskog problema“ koji je stav DSS povodom komunalnih problema u gradu i opštini, Marković je odgovorio:
-DSS ima više primedbi, i kao opozicija zalaže se koliko god može da popravi neke propuste koji se svode na veću štednju i stvaranje induastrijske zone u kojoj bi se dobijale dozvole pod najpovoljnijim uslovima kako bi se došlo do proizvodnje i novih radnih mesta. Sve naše predloge i sugestije koje smo, u pismenoj formi, poslali nadležnima u opštinskoj vlasti, uskoro ćemo javno predstaviti. Ipak, ne verujemo da će se bilo šta promeniti, jer i dalje nema pomaka. Jednoumlje, korupcija i bahatost ne prestaju i zato je, razumljivo je, najdogovornija aktuelna vlast – naglasio je Marković.
Novinarsko pitanje, da li je DSS-u poznato da je ekipa iz RTB Bor juče htela da postavi zastavu svoje firme na opštinsku zgradu i da li je glupost što ne ulazu u zgradu Muzičke škole piše POZORIŠTE,. nije bilo odgovora.
– Za zastavu prvi put čujem, o Pozorištu zaista ne mogu da komentarištem, otkud znam kome je to palo na um, tamo je Centar za kulturu – odgovorio je Marković.

 

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama