Stefan Radovanovic frulas

Jelen pivo poklanja – Srbija peva

Bor, Brestovačka Banja, 30.10.2014.

Frulaš Stefan Radovanović učestvovao u snimanju spota za pesmu „Naša stvar”

 

Stefan Radovanovic frulas
Stefan Radovanović frulaš

Talentovani frulaš iz Bora, Stefan Radovanović učestvovao je u snimanju spota za pesmu „Naša stvar” koju Jelen Pivo poklanja svojim ljubiteljima širom Srbije. Pesma je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti – prijateljstva, kumstva, porodična okupljanja i mnoge druge povode za slavlje koje svi volimo i na koje smo ponosni.

Snimanje spota za „Našu stvar” biće održano ukupno u deset gradova Srbije sa ciljem da svaki od jedanaest odabranih bendova koji učestvuju u snimanju spota karakterističnim zvukom za taj deo Srbije predstavi svoj kraj i odsvira pesmu na svoj način.

„Drago mi je što sam imao priliku da učestvujem u ovom originalnom projektu i izvedem pesmu koja na najlepši način slavi druženje i prijateljsku atmosferu koju svi volimo. Svaka čast Jelen timu što se setio ovako lepog poklona. „Naša stvar” je pesma uz koju će se svi radovati.” – izjavio je frulaš Stefan Radovanović

„Večeras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas…” samo je deo pesme „Naša stvar” čija se premijera očekuje u subota, 15. novembra.

Share

Ostavite odgovor