);

Rukometašice Bora 6 od 6, pao i Knjaževac

3.novembar, Bor

Autor: S.Ranđelović

Prva liga Istok – 6.kolo : ŽJRK BOR RTB – ŽORK Knjaževac 31:21 (14:6)

USC BOR. Gledalaca 100. Sudije Anđelić Maja i Đorđević Dušica . Delegat: Arsenijević Miodrag

BOR: Dragoljubović, Stupar 2, Jevtov 1, Mihajlović, Stankovski 8, Jordanović, Šaponjić 2, Nikolov, Radivojević, Ilić, Velinović, Radević, Stanojević 9, Stanković 9, Knežević, Ristić. Treneri: Nikolić Vlada, Petrović Jugoslav.
Knjaževac: Svetozarević Maja, Stanojević 3, Milojić, Ristić 1, Jeremić 5, Milić 1, Veljković 9, Milovanović, Panić 2, Milanović, Svetozarević Nina. Trener: Bogdanović Dejan.
Isključenja: Bor 8 minuta ; Knjaževac 10 minuta.  Sedmerci : Bor 1/1

Borske rukomtašice zadržale su stoprocentni učinak i posle šestog kola. U derbiju je savladana ekipa Knjaževca, koja u ovom meču nije bila u punom sastavu i verovatno je i to jedan od razloga što nisu pružile jači otpor zahuktalim Borankama, koje u ovom prvenstvu bez milosti „ruše“ sve protivnike. Očigledno je da je ova ekipa sa pet pojačanja koja su dovedena za ovu sezonu, prejaka za ovaj rang takmičenja. Prava vrednost ove ekipe će se izgleda videti tek u baražu u kome će se borske rukometašice naći ukoliko osvoje jedno od prva dva mesta u ligi. U sledećem kolu ekipa Bora će imati možda i najozbiljnije iskušenje u dosadašnjem toku prvenstva jer će za protivnika imati dobru ekipu Pirota koja je u šet utakmica zabeležila pet pobeda.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !