);

Teška pobeda Bora protiv Sloge

3.novembar.Bor

Autor : S.Ranđelović

Srpska liga-Istok 12.kolo: OFK BOR – FK Sloga Despotovac 1:0 (0:0)

Stadion OFK BOR. Gledalaca 500. Sudije: Milan Mitić (Leskovac), Aleksandar Ranđelović (Niš), Dejan Dimitrijević (Bujanovac). Delegat: Dragan Denić (Žitorađe)
Strelac: Krstić u 71.min. Žuti kartoni: Mašić, Stamenković, Stanojević, Stojanovski (Bor); Dimitrijević, Radivojević, Krstić, Stanković (Sloga); Crveni karton : Marjanović Bogdan u 61.min. (Sloga).
OFK BOR: Trailović, Janković, Stamenković, Živanović (Jovanović od 56.min), Stanojević, Krstić, I.Terzić, Cokić, Mladenović (Lazarević od 74.min.), Mašić, Marković (Stojanovski od 46.min.).
FK SLOGA : Vujanac, Đorđević, Mišković (Nikolić od 46.min.), Perović, Radojević, Marjanović, Stanković, Popov (Živadinović od 76.min.), Dimitrijević, Stojković (Golubović od 64.min.), Krstić.

Igrač utakmice: Nikola Krstić (OFK BOR)

Fudbaleri Bora došli su vrlo teško do svoje šeste prvenstvene pobede. Sloga iz Despotovca se borskoj publici predstavila kao veoma čvrsta ekipa koja zna šta želi. A u ovom meču gosti su želeli bod. Na žalost opredelili su se da do svog cilja stignu bez igre, odnosno igrajući klasičan „bunker“ i kradući vreme. Na kraju im se to kao što se vrlo često dešava u fudbalu i osvetilo. Domaćin je ipak uspeo da dođe do pobede golom Krstića u 71.minutu posle velike gužve u šesnaestercu Sloge. U 61.minutu isključen je gostujući igrač Marjanović Bogdan koji je nesportski reagovao na jednu odluku pomoćnog sudije, tako što mu je uputio pogrdne reči. Vrlo dobri sudija Mitić je odmah reagovao i pomenuti igrač je morao u svlačionicu.

Posle ove pobede Bor se nalazi na sedmom mestu sa 21 bodom, ali mu vodeći Timok i Car Konstantin „beže“ samo dva boda. Takmičenje u Srpskoj ligi odavno nije bilo ovako izjednačeno. Čak sedam ili osam ekipa se bore za prvo mesto. Posle svakog kola u zavisnosti od ishoda menja se i stanje u vrhu tabele.

Fudbalere Bora u narednom kolu očekuje teško gostovanje u Pirotu protiv odlične ekipe Radničkog.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !