);

Budi Legalan

Bor, 04.11.2014. Izvor: Microsoft, CET

Kompjuter centar Bor pokrenuo je akciju legalizacije poslovnih korisnika softvera u cilju suzbijanja piraterije i sivog tržišta u IT sektoru.
Pod akcijom ”Budi Legalan” pokušaćemo da približimo kupcima mogućnost i prednost legalne upotrebe softvera, a posebno najrasprostranjenijih proizvoda iz palete Microsoft Office aplikacija i Open Office zajenice. U našem preduzeću smatramo da primer i podršku u pridruživanju Srbije Evropi moraju da daju državne institucije i javna preduzeća, ističu zaposleni u ovoj IT kompaniji koja na prostorima istočne srbije posluje od 1991. godine i u više navrata pokretala je legalizacijske kampanje. Pozivamo sva preduzeća koja koriste Microsoftove proizvode da se jave našim stručnjacima da zajednički pronadjemo optimalan način legalizacije njihovog poslovanja, a ujedno da im damo preporuku za upotrebu stvarno neophodnih softvera. Za kvalitetnu upotrebu poseban značaj dajemo lokalizaciji ovih aplikacija na ćirilično i latinično pismo i ujedno i organizujemo obuku za njihovo korišćenje i sticanje medjunarodnih ECDL serifikata. U okviru ove akcije spremili smo i posebnu ponudu računara sa legalnim operativnim sistemima i korisničkim aplikacijama  kroz sistem kreditiranja, lizinga, a posebno našim partnerima nudimo i nešto novo, mogućnost  zakupa. Iznajmljivanje IT opreme je opcija koja je u svetu vrlo popularna a naša preduzeća o tome ovde i ne razmišljaju ističe direktor i vlasnik Zvonko Damnjanović. U uslovima zakupa preduzeće ne vodi računa o ispravnosti i legalnosti sistema, jer to je naša obaveza, a posebno je interesantno da rentiranjem štampača i kopir uredjaja naši korisnici nemaju obavezu kupovine i zamene tonera, kao i održavanja uredjaja u ispravno stanje. To je naš interes i obaveza.

Od 1. oktobra 2014. godine Microsoft je pustio u prodaju nove Office 365 planove.

Microsoft Office 365

 Office 365 za poslovne i kućne korisnike.  i dokumenti, poslovna e-pošta, kalendar i video konferencije dostupni su na gotovo svim uređajima.
Novi planovi razlikuju se od prethodnih po jednostavnosti, mogućnosti međusobnog kombinovanja između planova kao i dodatnih aplikacija.

 Office365 BE compare1

Office365 BE compare2

 

Novi Business planovi za osnovne zahteve korisnika i Enterprise planovi za naprednije zahteve.

 

Office 365 planovi sadrzaj

 

Business planovi:

  • Office 365 Businee (Office aplikacije)
  • Office 365 Business Essentials (Email)
  • Office 365 Business Premium (Office + email)

Enterprise planovi:

  • Office 365 ProPLus (office aplikacije)
  • Office 365 Enterprise E1 (Email)
  •  Office 365 Enterprise E3 (Office + email)

 

office 365 planovi

Business planovi ograničeni su na 300 korisnika. U okviru paketa ne sadrže Access i Lync.

Poređenje Business i ProPlus plana

Office 365 BE i ENT compare

Office 365 za preduzeća pruža pristup sa bilo kog mesta Office aplikacijama i uslugama na mreži.

Office 365 za preduzeća

Veza, saradnja i kontrola koje koriste tehnologiju oblaka.
Office 365 ima aplikacije koje poznajete, uvek ažurne i dostupne sa bukvalno bilo kog mesta.

Razmišljajte o njemu kao o poznatom sistemu Office, samo boljem

Office 365 je isti Office koji već poznajete i koristite svakog dana. A onda neki. Aplikacijama i datotekama možete pristupiti sa bukvalno bilo kog mesta – računara, mac računara i tablet uređaja – zbog toga što Office 365 koristi tehnologiju oblaka i one su uvek ažurne. Isto važi i za ispravke funkcija – dobijate ih automatski.

Tablet i pametni telefon koji prikazuju Office datoteke kojima se pristupa i ikonu oblaka.Čovek za radnim stolom, stoni monitor koji prikazuje e-poruke i ikona kalendara.

E-pošta i korišćenje kalendara za poslovnu klasu vas sinhronizuju

Izbegnite greške prilikom komunikacije. E-pošta i deljeni kalendari za poslovnu klasu kojima možete pristupati sa bukvalno bilo kog mesta, što znači da ljudi mogu da ostanu sinhronizovani i u skladu sa rasporedom.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !