);
Breaking News

Izborna Skupština SPS-a Bor: Isto kao i ranije.

Bor, 17. novembar

Socijalistička partija Srbije u Boru je, u subotu, 15. novembra, održala 9. Izbornu konferenciju na kojoj je za predsednika Opštinske organizacije izabran Dragan Žikić, dosadašnji predsednik i kandidati za članove Glavnog odbora koji će biti izabrani na Kongresu 14. decembra u Sava centru. Izabran je i Opštinski odbor od 62 člana.

Za kandidate za potpredsednike Socijalističke partije Srbije predloženi su: Aleksandar Antić, dr Dijana Vukomanović, Dušan Bajatović, Branko Ružić, Novica Tončev, prof.dr Slavica Đukić Dejanović, Milutin Mrkonjić i Žarko Obradović. Predloženi su i kandidati za Predesdništvo Socijalističke partije Srbije: Miletić Mihajlović Tića, Đorđe Milićević, Radovan Arežina i Dejan Radenkovićć. Kandidati za predsednika Izvršnog odbora Glavnof odbora su: Branko Ružić, Đorđe Čabarkap,Đorđe Milićević i Vanja Vukić. Kandidat za predsednika Političkog saveta je Petar Škundrić
Na 9. Izbornoj konferenciji SPS Bor predložen je i kandidat za člana IO GO, a to je Dragan Žikić.

Izveštaj o četvorogodišnjem radu Opštinske organizacije između 8. i 9.Izborne konferencije SPS Bor podneo je Dragan Žikić, predsednik Opštinske organizacije, koji je posle vođenja rasprave usvojen, kao i program rada i zadaci za naredni period od četiri godine. Na Izbornoj konferenciji izabrano je 17 delegata koji će uz dva člana GO (Dragana Žikića i Taisiju Ristić) predstavljati opštinsku organizaciju SPS Bor na 9. Kongresu 14. decembra .

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !