);

OFK BOR bolji u Timočkom derbiju

17.novembar.Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

Srpska liga Istok – 14.kolo : OFK BOR – FK Timočanin 2:1 (1:0)

Stadion OFK BOR; Gledalaca: 250, Sudije: Miloš Milanović (Ćuprija), Aleksandar Ilić (Paraćin), Tamara Milovanović (Paraćin); Delegat : Dr. Vladislav Simić (Kruševac). Strelci: Miloš Marković u 44.minutu i Ivan Terzić u 63.minutu za Bor, a Marko Arsić u 70.minutu za Timočanin. Žuti kartoni: Stamenković, Krstić, Marković, Živanović (Bor); Nikolić i Tošić (Timočanin)

OFK BOR: Trailović, Janković, Nikolić, Živanović, Stamenković, Krstić, I.Terzić, Cokić, Mladenović (N.Jovanović od 78.minuta), Lazarević, Marković (Stojanovski od 65.minuta).
TIMOČANIN: Nakić, Antić, Tošić, Stojanović, Ahmeti, Veselinović, Manić, Dimitrijević, Nikolić (Anđelković od 68.min.), Stojadinović, Arsić.

U pretposlednjem kolu jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi istok u Boru je odigran još jedan „timočki derbi“. Sastali su se OFK BOR i Timočanin iz Knjaževca. Oko 250 gledalaca na stadionu imalo je šta da vidi. Bila je to prava prvenstvena utakmica u kojoj je viđeno nekoliko dobrih akcija na obe strane. Teren je bio klizav i težak za igru pa se na momente činilo da su igrači na terenu bili preoštri, zbog čega je sudija Milanović podelio čak 6 žutih kartona. Bor je bukvalno u poslednjim trenutcima prvog poluvremena uspeo da slomi otpor upornih Knjaževčana koji su se do tada uspešno branili i povremeno pokušavali da zaprete iz kontri preko Arsića i Manića. Strelac za Bor bio je Miloš Marković koji je iskoristio odličan prodor i dodavanje Krstića. U drugom delu po jedan gol na obe strane. Prvo je Ivan Terzić u 63. minutu doveo Bor u vođstvo od 2:0, a zatim su gosti u 70.minutu konačno iskoristili jedan kontranapad. Marko Arsić se našao sam ispred Trailovića i smanjio na 2:1.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !