);

Velikim finalom u Apatinu završeno snimanje spota za pesmu „Naša stvar“

Apatin, 24. novembar

Apatin - Nasa stvar

„Veceras pevajte sa nama, svirajte za nas, svi za istim stolom, svi u isti glas…” samo je deo pesme „Nasa stvar” cije je snimanje zavrseno velikim finalom u Apatinu. Nakon snimanja spota u 11 gradova Srbije, u kojem je ucestvovalo cak 12 bendova koji su karakteristicnim zvukom docarali kraj zemlje iz koga dolaze, gradjani Apatina imali su priliku da na jednom mestu cuju sve bendove, ali i „Magija bend” koji ce u spotu predstavljati Apatin, rodni grad Jelen Piva.

Jelen Pivo je pesmu „Nasa stvar”, koja je komponovana u starogradskom maniru i slavi tradicionalne vrednosti, namenilo svojim potrosacima nakon toliko godina druzenja, a sa zeljom da i u buducnosti zajedno slavimo sve najvrednije – prijateljstva, kumstva, porodicna okupljanja…

 Gradjani Apatina imali su priliku da u okviru snimanja spota cuju kako „Nasa stvar” zvuci u izvodjenju vojvodjanskih tamburasa, vranjanskih trubaca, niskog gudackog kvarteta, frulasa iz Bora, kao i drugih bendova koji su ucestvovali u snimanju spota sirom Srbije.

Vec nakon prvog slusanja znali smo da ce „Nasa stvar“ biti veliki hit. Pesmu smo nekoliko puta izvodili na nastupima i publika odlicno reaguje – melodija i reci su jako lepe, a svi mozemo da se pronadjemo bar u nekom delu pesme. Drago nam je sto smo imali priliku da budemo jedan od bendova koji su ucestvovali u ovom projektu i jos jednom se zahvaljujemo Jelen Pivu na pozivu i odlicnoj saradnji.“ – izjavio je Predrag Pejcic, pevac benda „Inkognito“.

 

Refren pesme „Nasa stvar”:

 “Dusa nam je teska, al’ je velika

Slavicemo zivot, slaviti doveka

Zivi bili ostali, jos jedno popili. ”

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !