);
Breaking News

Vip u Zaječaru predstavio novi koncept prodajnih centara

Bor, 18. decembar

VIP Zajecar01

 

Nakon velikih investicija u mobilnu mrežu, novo uređenje prodavnica predstavlja nastavak Vipovih ulaganja u najbolje korisničko iskustvo u Srbiji.

vip_logoZaječar, 17. decembar 2014. godine – Renovirani Vip prodajni centar u Zaječaru, na Trgu Nikole Pašića 7, izgleda prijatno i prostrano kao da ste ušli u dnevnu sobu prijatelja koji se uvek obraduje gostima, veoma drži do zaštite životne sredine i nacionalnog folklora, a pritom je i ljubitelj najsavremenije tehnologije. Pored kompletno novog vizuelnog identiteta, uvedena su značajna unapređenja i posebni sadržaji koji komunikaciju u prostoru čine jednostavnom, dobro fokusiranom na potrebe korisnika i prijatnom. Korisnike na ulazu dočekuju ljubazni Vipovci koji usmeravaju u posebno organizovane zone gde su izloženi najatraktivniji uređaji u aktuelnoj ponudi, zatim dodatna oprema, a tu je i deo gde mogu da isprobaju izložene mobilne uređaje i da se direktno upoznaju sa ponudom uz asistenciju savetnika prodaje koji su tu da pomognu u odabiru najboljeg rešenja za njihovu mobilnu komunikaciju. Posebno prijatan kutak predstavlja zona za relaksaciju gde korisnik može da predahne i da razmisli o kupovini, ali i da ostavi dete ili drugog pratioca.

Kao ekološki svesna kompanija, Vip u ovoj prodavnici koristi prirodne materijale (drvo, tkaninu i staklo), a kupci do informacija dolaze preko tablet uređaja i LED ekrana koji imaju opciju direktnog slanja prikupljenjih informacija na korisnikov mejl čime je upotreba papira svedena na minimum. U prostoru se oseća izuzetna sinergija usluga, proizvoda i brenda koja pozitivno utiče na raspoloženje i iskustvo korisnika, ali i na angažovanje zaposlenih.

„Industrija mobilnih telekomunikacija se veoma brzo menja i to stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu naših prodajnih centara. Cilj nam je da stvorimo prodajni prostoru koji po svojoj organizaciji i konceptu usluživanja pomera granice dosadašnjeg iskustva korisnika. Kao što vidite, učinili smo puno toga da se korisnik u Vipu oseća prijatno i da lako dođe do svih potrebnih informacija dok bira mobilni uređaj i tarifu po svojoj meri“, ističe Dejan Turk direktor/CEO Vip mobile.

Vipov prodajni centar u Zaječaru dizajniran je u skladu sa novim idejnim i prostornim rešenjima koja će tokom 2015. godine biti primenjena u prodavnicama ovog mobilnog operatera širom Srbije.
O Vipu:

U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih skoro 827 miliona evra. Na kraju septembra 2014. godine, Vip je imao više od 2 miliona aktivnih korisnika uz 22% tržišnog učešća i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !